Διάκριση για τον Μεσολογγίτη φωτογράφο Γιώργο Ντέκα σε διαγωνισμό της WWF Ελλάς

22.05.2021 / 9:06
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on email
Share on print
ntekaswin

Μία σημαντική διάκριση κέρδισε ο μεσολογγίτης φωτογράφος Γιώργος Ντέκας στον πανελλήνιο φωτογραφικό διαγωνισμό «Click στη φύση» που διοργανώθηκε από το WWF Ελλάς σε συνεργασία με το Περιοδικό “Φωτογράφος”. Η φωτογραφία του διακρίθηκε μεταξύ 7.937 φωτογραφιών από 1.071 επαγγελματίες και ερασιτέχνες φωτογράφους.
Στόχος του διαγωνισμού ήταν να αναδειχθεί ο πλούτος της ελληνικής φύσης, τα είδη της πανίδας και χλωρίδας αλλά και οι ανθρώπινες δραστηριότητες στις προστατευόμενες περιοχές Natura 2000. Η Κριτική Επιτροπή του διαγωνισμού, αποτελούμενη από τους Παναγιώτη Καλδή, αρχισυντάκτη του Περιοδικού Φωτογράφος, Ιάσονα Κάντα, Υπεύθυνο επικοινωνίας και κινητοποίησης του WWF Ελλάς και τους φωτογράφους Χρήστο Βλάχο, Λουκά Χαψή και Andrea Bonetti, επέλεξε προς βράβευση 20 συμμετοχές στην κατηγορία των επαγγελματιών φωτογράφων και 20 συμμετοχές στην κατηγορία των ερασιτεχνών φωτογράφων.
Η φωτογραφία του Γιώργου Ντέκα που διακρίθηκε με τον τιμητικό έπαινο είχε ως θέμα το ηλιοβασίλεμα του Μεσολογγίου και τα φοινικόπτερα (flamingo). Έτσι εκτός από την προσωπική διάκριση του φωτογράφου η βράβευση αυτή αποτελεί και στοχευμένη προβολή για το Μεσολόγγι, τις ομορφιές, το σπάνιο οικοσύστημα και την άγρια φύση του.
Μπορείτε να δείτε τα “κλικ” του Γιώργου Ντέκα στην σελίδα του στο Facebook (facebook.com/georgentekas) και στο Instagram (instagram.com/ntekas/).

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα