Διακρίσεις για τους Πατρινούς ιππείς στο τουρνουά της Ε.Ο.Ι. (φωτό)

30.05.2023 / 13:58
ka 37

Δέκα Πατρινοί αθλητές ιππασίας εκπροσώπησαν την Αχαΐα στο Τουρνουά Ανάπτυξης της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ιππασίας που πραγματοποιήθηκε στον Ιππικό Όμιλο Καλαμάτας το τριήμερο 26-27-28 Μαΐου 2023.

Απόλυτη επιτυχία στις εξετάσεις για την άδεια ικανότητας αθλητή για το αγώνισμα της Ιππικής Δεξιοτεχνίας είχαν οι μαθητές της Σχολής Ιππασίας Πατρών. Συγκεκριμένα, αθλήτριες Ιππασίας θεωρούνται πια οι:

Θανοπούλου Αποστολία

Κουλοπούλου Αντωνία

Ξούλου Μαρία

Παπαγεωργίου Μαρία

Χριστοπούλου Αριάδνη

Οι υπόλοιπες αθλήτριες που συμμετείχαν στο τουρνουα είναι  οι:

Αναστοπούλου Αθανασία

Δημητρόπουλου Αθηνά

Καρούσου Δάφνη

Μισύρη Κωνσταντίνα

Οι αθλήτριες της Πάτρας κατέκτησαν τις πρώτες θέσεις στον αγώνα ανάπτυξης 0,60-0,80m και η αθλήτρια Μαριλένα Ματαράγκα με τον ίππο Λεωνίδα βρέθηκε στην πρώτη θέση στην κατηγορία 1m, η δεύτερη θέση της ίδιας κατηγορίας ανήκει επίσης στην Πάτρα και στην Αλεξάνδρα Σακελλαρίου με τον ίππο Ηχώ.

Δύο ακόμα ιδιαίτερα βραβεία ανήκουν  στην πατρινή αμαζόνα Μαρία Ξούλου για την καλύτερη εμφάνιση ιππέα και στην επίσης πατρινη αμαζόνα Αντωνία Κουλοπούλου για την καλύτερη εμφάνιση ίππου.

“Είμαι πολύ περήφανη για τα άλογα και την αθλητική ομάδα της Σχολής Ιππασίας Πατρών που απέδειξαν ότι η συλλογική εργασία, η επιμονή και η υπομονή πάντα φέρνουν αποτελέσματα! Ευχαριστώ τον Ιππικό Όμιλο Καλαμάτας και τον Νίκο Δρούγα που προσφέρει αθλητικό καταφύγιο μέχρι την ολοκλήρωση της διαδικασίας σύστασης του νέου ιππικού ομίλου της Πάτρας με την ονομασία Παναχαϊκός Ιππικός Όμιλος” υπογράμμισε η  ιδιοκτήτρια και προπονήτρια  της Σχολής Ιππασίας Πατρών Αλεξάνδρα Σακελλαρίου μετα το τέλος της διοργάνωσης στην Καλαμάτα .

Διακρίσεις για τους Πατρινούς ιππείς στο τουρνουά της Ε.Ο.Ι. (φωτό) 2

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

πρωτοσέλιδα