Διαδικτυακή προβολή της παράστασης «Αγαμέμνων» με την υποστήριξη της Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας

18.12.2020 / 17:55
ΑΓΑΜΕΜΝΩΝ

Η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, συνδιοργανώνει και συμμετέχει στην θεατρική παράσταση « Αγαμέμνων του Γιάννη Ρίτσου » στο πλαίσιο της κοινής διαδικτυακής δράσης με το “Θέατρο του Λόγου”. Η παράσταση θα μεταδοθεί διαδικτυακά από το θέατρο Λιθογραφείον, την Κυριακή 20 Δεκεμβρίου 2020 και ώρα 21.00.

Η Περιφέρεια, ως αρωγός του πολιτισμού, συμβάλλει στην ενθάρρυνση των καλλιτεχνών, όπου αποτελούν έναν βαθιά πληττόμενο κλάδο, μέσω της πανδημίας του κορωνοΪου , υποστηρίζοντας  διαφορετικές μορφές παρουσίασης των θεατρικών παραστάσεων, όπως είναι διαδικτυακή ζωντανή αναμετάδοση (live streaming).

H θεατρική παράσταση «Αγαμέμνων-Γ.Ρίτσου» , εντάσσεται στις δράσεις που συνάδουν με τους στόχους της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας και συμβάλλουν στην παραγωγή του πολιτιστικού προϊόντος.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Πολιτισμού & Τουρισμού, κ. Νίκος Κοροβέσης, σε δήλωση του ανέφερε πως αποτελεί προτεραιότητα και του ίδιου αλλά και του Περιφερειάρχη κ. Νεκτάριου Φαρμάκη αυτές τις ημέρες των εορτών τα σπίτια των πολιτών να γεμίσουν με τέχνη και Πολιτισμό.

Η παράσταση θα μεταδοθεί από τον παρακάτω σύνδεσμο

https://www.youtube.com/watch?fbclid=IwAR2RA9Z4sTu-HpPwkO5QvfDetJCZxhXxrsy88IZcW6B9IDKK9VyZlpS48Nw&v=8hViPf_xuA4&feature=youtu.be

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα