Διαδικτυακή ομάδα για μονογονείς από το Κέντρο Πρόληψης Αχαΐας Καλλίπολις

14.01.2021 / 10:27
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on email
Share on print
Diadiktiaki omada monogoneon

Διαδικτυακή ομάδα για μονογονείς πρόκειται να υλοποιηθεί από το Κέντρο Πρόληψης Εξαρτήσεων & Προαγωγής Ψυχοκοινωνικής Υγείας Αχαΐας Καλλίπολις, με θέμα: «Μονογονείς αλλά όχι μόνοι».

Είναι σίγουρο ότι ο ρόλος του γονιού είναι απαιτητικός σε όποια μορφή οικογένειας και αν καλείται κάποιος να λειτουργήσει, ωστόσο για τους μονογονείς υπάρχουν και επιπλέον προκλήσεις που καλούνται να διαχειριστούν οι οποίες επηρεάζουν τους ίδιους αλλά και τα παιδιά τους.

            Το Κέντρο Πρόληψης Αχαΐας Καλλίπολις σε μια προσπάθεια να προσαρμοστεί στις νέες συνθήκες λόγω πανδημίας το προηγούμενο διάστημα υλοποίησε 2 διαδικτυακές ομάδες για γονείς. Είναι χαρακτηριστικό ότι στην ολοκλήρωση των συναντήσεων οι 30 γονείς που συμμετείχαν ανέφεραν το σημαντικό βαθμό στον οποίο βοηθήθηκαν να διαχειριστούν θέματα στη σχέση με τα παιδιά και τους έφηβους, το διάστημα του περιορισμού στο σπίτι. Συνεχίζοντας την προσπάθεια ενίσχυσης των γονέων το Κέντρο Πρόληψης πρόκειται να υλοποιήσει διαδικτυακή ομάδα για μονογονείς κάθε Πέμπτη, από 28 Ιανουαρίου έως 4 Μαρτίου 2021 και ώρες: 18:00 έως 19:30. Η ομάδα θα υλοποιηθεί στην διαδικτυακή πλατφόρμα ΖΟΟΜ, από επαγγελματίες ψυχικής υγείας με εμπειρία στην υλοποίηση σχετικών προγραμμάτων. Για τη σύνδεση στην ομάδα απαιτείται υπολογιστής ή τάμπλετ με κάμερα και μικρόφωνο ή ένα αντίστοιχο κινητό τηλέφωνο.

Η συμμετοχή στην ομάδα είναι δωρεάν και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας καθώς ο αριθμός των συμμετεχόντων θα είναι περιορισμένος.

Για περισσότερες πληροφορίες και για δηλώσεις συμμετοχής μπορείτε να επικοινωνείτε στα τηλέφωνα του Κέντρου Πρόληψης: 2610.226948 & 2610.623290, καθημερινά 8:00-15:00 (υπεύθυνη: κ. Θώμη Σταύρου – Κοινωνική Λειτουργός) ή στο email: [email protected], στην ιστοσελίδα: https://www.kpachaia.gr αλλά και στην σελίδα https://www.facebook.com/kpachaiaskallipolis/.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα