Διαδικτυακή ημερίδα στην Πάτρα για τις επιπτώσεις της πανδημίας στις γυναίκες

09.07.2021 / 10:09
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on email
Share on print
mponanos

Η Ένωση Γυναικών Πάτρας σε συνεργασία με την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας συνδιοργανώνουν διαδικτυακή εκδήλωση με θέμα «Γυναίκα και Οικονομία στην πανδημία. Ο ρόλος της νοσηλεύτριας. Οι γυναίκες της Πάτρας και η συμβολή τους στην καθημερινή μάχη που έδωσε η χώρα μας για την αντιμετώπιση του ιού».

Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί αύριο Σάββατο 10 Ιουλίου 2021 στις 12:00 το μεσημέρι και θα μεταδίδεται ζωντανά μέσω του συνδέσμου https://www.youtube.com/watch?v=EeYV1dQqINY, απ όπου μπορεί να παρακολουθεί το κοινό.

«Οι γυναίκες βρίσκονται στην πρώτη γραμμή της πανδημίας και πλήττονται και περισσότερο από αυτήν, καθώς οι συνέπειες της πανδημίας COVID-19 είναι πολύπλευρες και οι επιπτώσεις της πολλές στην υγεία των γυναικών σε όλο τον κόσμο. Οι αυξημένες οικογενειακές υποχρεώσεις λόγω και του κλεισίματος των σχολείων , η αναστολή εργασίας για πολλές επαγγελματίες γυναίκες είναι μερικές μόνο από τις συνέπειες αυτές. Η ημερίδα είναι μία αφορμή να ενώσουμε τις φωνές μας και να στείλουμε ένα δυνατό μήνυμα για τις δυσανάλογα βαριές συνέπειες της πανδημίας για τις γυναίκες σε ολόκληρο τον κόσμο, να τιμήσουμε αυτές που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή, όπως οι νοσηλεύτριες και φυσικά να αγωνιστούμε για την ανάγκη εξάλειψης των διακρίσεων με βάση το φύλο» τονίζει ο Αντιπεριφερειάρχης ΠΕ Αχαΐας και υπεύθυνος για θέματα δημόσιας υγείας Χαράλαμπος Μπονάνος.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα