ΔΕΥΑ Πατρών: Πάνω από 4 εκ. ευρώ τα χρέη των δημοτών στο τρέχοντα τρίμηνο – Η ροή στα ταμεία

20.03.2021 / 11:54
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on email
Share on print
γκο 59

Μεγάλη είναι η ροή των πληρωμών από τους συνδημότες που καταφτάνουν στα γραφεία της ΔΕΥΑΠ, μέσω ραντεβού για να πληρώσουν τους λογαριασμούς τους.

Ο αριθμός των ραντεβού που κλείνονται σε καθημερινή βάση ανέρχεται κατά μέσο όρο στα 200 περίπου άτομα, ενώ χωρίς τα ραντεβού, προτού ξεκινήσει αυτή η διαδικασία, η προσέλευση ήταν ακόμα μεγαλύτερε και έφτανε τους 600 με 700 δημότες την ημέρα.

Την ίδια στιγμή το ποσό που οφείλεται στην επιχείρηση κατά το τρέχον τρίμηνο, ξεπερνάει τα 4 εκατομμύρια ευρώ, παρά την ροή που παρατηρείται στα ταμεία, κάτι που σημαίνει ότι η πλειοψηφία πληρώνει με δόσεις και έναντι.

Το συνολικό ποσό που οφείλεται στην επιχείρηση, βάση ισολογισμού, αγγίζει τα 21 εκατομμύρια ευρώ (συμπεριλαμβανομένων και του τρέχοντος τριμήνου), ενώ μέσα σε αυτά εμπεριέχονται και τα 5 εκατομμύρια ευρώ που χρωστούσε ο δήμος στην ΔΕΥΑΠ, από τα οποία η νυν δημοτική αρχή με δικές της ενέργειες έχει πληρώσει ήδη τα 2,5.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι  η επιχείρηση αποφάσισε την αναστολή των προειδοποιητικών μηνυμάτων κατά την διάρκεια της πανδημίας σε όλους όσους οφείλουν λογαριασμούς. Έτσι καμία επιχείρηση ή νοικοκυριά δεν κινδυνεύει με διακοπή της παροχής νερού όσο κρατά η καραντίνα.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα