Δεσπότης καλεί τους πιστούς σε drive in θεία λειτουργία!

14.12.2020 / 16:35
Twilight-drive-in-e1594619099323-1280x720

Σάλος έχει προκληθεί στους κόλπους της εκκλησίας του παλαιού ημερολογίου από την δράση ενός παλαιοημερολογίτη δεσπότη, ο οποίος προτρέπει τους ακολούθους του να μην δεχτούν να εμβολιαστούν με το εμβόλιο για τον κορωνοϊό.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο συγκεκριμένος Δεσπότης ετοιμάζεται να πραγματοποιήσει λειτουργία εντός των επόμενων ημερών σε χωριό της Θεσσαλονίκης. Η ακολουθία θα γίνει σε Ναό που ανήκει στους Γνήσιους Ορθόδοξους Χριστιανούς. Οι πιστοί της συγκεκριμένης Οργάνωσης των Γ.Ο.Χ. έχουν ενημερωθεί για την ώρα προσέλευσης. Η οδηγία, ωστόσο, τους καλεί να παραμείνουν στα αυτοκίνητά τους. Όταν είναι έτοιμος ο Δεσπότης θα τους ειδοποιήσει για να μεταλάβουν.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Δεσπότης, που είναι μέλος της ιεράς συνόδου της εκκλησίας των Γ.Ο.Χ., πραγματοποιεί ομιλίες σε διάφορες περιοχές της Μακεδονίας. Μέσω των ομιλιών αυτών προτρέπει τον κόσμο να μην εμβολιαστεί κατά της Covid-19. Η συγκεκριμένη προτροπή έχει προκαλέσει αντιδράσεις μεταξύ των παλαιοημερολογιτών. Κάποιοι εκ των πιστών έχουν δηλώσει ότι επιθυμούν να θωρακιστούν απέναντι στην νόσο Covid-19 κάνοντας το εμβόλιο για τον κορωνοϊό.

Σημειωτέον ότι η Εκκλησία των Γ.Ο.Χ. δεν έχει καμία σχέση με την Εκκλησία της Ελλάδος και τα επίσημα όργανά της.

Πηγή: thestival

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα