Παρασκευή, 20.05.2022, 4:40 μμ

Δερμιτζάκης: Δεν φτάνουν τρεις εβδομάδες για να μηδενιστούν τα κρούσματα

05.11.2020 / 10:38
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on email
Share on print
dermitzakis

Τα μέτρα στην Ελλάδα για τον κορονοϊο ήρθαν μάλλον καθυστερημένα σύμφωνα με όσα δήλωσε ο καθηγητής του πανεπιστημίου της Γενέυης Μ. Δερμιτζάκης. Πρέπει να φοράμε μάσκες παντού ακόμα και μετά το lockdown μέχρι τον Φεβρουράριο τόνισε ερωτηθείς για το τι πρέπει να κάνουμε από εδώ και στο εξής.

Μιλώντας στον ΣΚΑΪ ο καθηγητής εξήγησε «δεν φτάνουν τρεις εβδομάδες για να μηδενιστούν τα κρούσματα». Ωστόσο «το πιο σημαντικό είναι να δούμε ποια μέτρα θα ληφθούν μετά την νέα καραντίνα», είπε

Ο καθηγητής τόνισε ότι συμφωνεί με το κλείσιμο των γυμνασίων και των λυκείων. Επίσης συμφωνεί με την απαγόρευση κυκλοφορίας το βράδυ.

Σε κάθε περίπτωση τόνισε ότι είναι λάθος να προχωρούμε σε δράσεις με τη λογική του βλέποντας και κάνοντας, όπως έχει κάνει και η Ευρώπη μέχρι τώρα.

Από τα Χριστούγεννα και μετά εκτίμησε ότι βλέπουμε ακόμα τριψήφιους αριθμούς κρουσμάτων, ενώ άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο για παράταση του lockdown που αναμένεται να ανακοινώσει το μεσημέρι ο πρωθυπουρός. Και στα 1000 κρούσματα να φτάσουμε, το 1000 θα γίνει 2000 μετά το lockdown είπε.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα