Δεν ξανάγινε: Τουρίστας ευχαρίστησε ρεπόρτερ επειδή… διέκοψε τα ψώνια της γυναίκας του – Βίντεο

23.07.2021 / 7:47
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on email
Share on print
720_787820_a69b530216-9fb87c13108a88ed

Αισθητή είναι η αύξηση της τουριστικής κίνησης στην Αθήνα σε σχέση με την περυσινή χρονιά. Τις τελευταίες ημέρες το ιστορικό κέντρο της πρωτεύουσας έχει πολλούς τουρίστες που προτιμούν τη χώρα μας για τις καλοκαιρινές τους διακοπές.

Αρκετοί επιλέγουν να περάσουν ένα μέρος των διακοπών τους στην Αθήνα, ενώ υπάρχουν και εκείνοι που επισκέπτονται την πρωτεύουσα για λίγες ώρες, ώστε να βρεθούν στο ιστορικό κέντρο και να κάνουν τα ψώνια τους. “Όλα είναι τέλεια εδώ. Η αρχαία Αθήνα. Η Ακρόπολη. Θα μείνουν ακόμα δύο ημέρες εδώ” ανέφερε ένας τουρίστας.

Η τουριστική κίνηση έχει δώσει μία οικονομική ανάσα στους επαγγελματίες του κέντρου. Όμως υπάρχουν και εκείνοι που δεν απολαμβάνουν τόσο πολύ τα ψώνια. Ένας τουρίστας που βρισκόταν με τη σύζυγό του στο κέντρο της Αθήνας, ευχαρίστησε τον ρεπόρτερ του ΣΚΑΪ που έκανε το ρεπορτάζ στο κέντρο της Αθήνας και του έπαιρνε συνέντευξη, καθώς όπως είπε αυτό έκανε τη γυναίκα του να… σταματήσει τα ψώνια.

“Η γυναίκα μου ήδη ψωνίζει εδώ. Δεν είναι απίστευτο; Βέβαια τώρα δεν αγοράζει τίποτα επειδή στέκομαι εδώ για να δώσω συνέντευξη. Τέλεια. Ευχαριστώ πολύ” είπε ο τουρίστας στον ρεπόρτερ του ΣΚΑΪ.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα