«Δεν κάνει κρύο στην Ελλάδα»: Οι ξένοι στις πρεσβείες ενθουσιάστηκαν με τα χιόνια στην Αθήνα

16.02.2021 / 20:00
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on email
Share on print
πα 8

Οι εικόνες της χιονισμένης Αθήνας εξέπληξαν τους εργαζόμενους των πρεσβειών ξένων χωρών στην Ελλάδα, που ανάρτησαν στους λογαριασμούς στα social media φωτογραφίες από το πέρασμα της κακοκαιρίας Μήδεια από την ελληνική πρωτεύουσα.

«Δεν κάνει κρύο στην Ελλάδα» αλλά να που έχουμε χιόνι στη Βρετανική Πρεσβευτική Κατοικία στο κέντρο της Αθήνας!, γράφει η βρετανική πρεσβεία στην Αθήνα, κάνοντας παράλληλα λόγο για πραγματικό σπάνιο θέαμα.

 Η πρεσβεία των ΗΠΑ αναρτά μια φωτογραφία την οποία συνοδεύει με το εξής κείμενο: «Η Ελλάδα μετατράπηκε σε μαγικό χειμωνιάτικο τοπίο και η πρεσβεία μας στην Αθήνα είναι σήμερα καλυμμένη με χιόνι – μια από τις μεγαλύτερες χιονοπτώσεις από το 1987! Απολαύστε και μείνετε ασφαλείς!».

Η πρεσβεία της Κίνας σημειώνει: «Το Νέο Έτος του Ταύρου μας υποδέχεται με #χιόνια. Οι εικόνες από την #Πρεσβεία μας μέσα στον χιονιά φέρνουν στο νου την κινεζική ιδιωματική φράση “瑞雪兆丰年”, δηλαδή ότι τα χιόνια προμηνύουν καλή σοδιά και μια χρονιά γεμάτη ευφορία. Σας ευχόμαστε ένα ελπιδοφόρο Νέο Έτος!».

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα