“Δεν είχαν κανένα πρόβλημα να κόψουν το ρεύμα σε μια δομή όπως η Κιβωτός της Αγάπης”

24.01.2023 / 9:45
2ο-ΚΙΒΩΤΟΣ-ΤΗΣ-ΑΓΑΠΗΣ-2

Το πολύκροτο θέμα που προέκυψε εντός του προηγούμενου Σαββατοκύριακου αναφορικά με την Κιβωτό της Αγάπης, έθιξε με τους συνομιλητές του ο Γιάννης Γεωργόπουλος, στην εκπομπή ‘Πράσινο-κόκκινο σε γαλάζιο φόντο”.

Αρχικά, στον Max FM 93,4 μίλησε ο συνδικαλιστής της ΔΕΗ Θεόδωρος Κανελλόπουλος, εξηγώντας: “Είναι παράδοξο γιατί δεν γίνεται σε καμία περιοχή ο ΔΕΔΥΕ να πηγαίνει Σάββατο 12-1 η ώρα να κόψει το ρεύμα από κάπου. Με το συγκεκριμένο ίδρυμα, προσπαθώ εδώ και έναν χρόνο να ενταχθεί στα τιμολόγια αλληλεγγύης που αντιστοιχεί στα ιδρύματα αυτά. Πρόκειται για ένα τιμολόγιο κατά 70% μειωμένο. Δεν ξέρω γιατί ακόμη δεν έχει ενταχθεί. Όταν απευθύνθηκα σους αρμόδιους μου είπαν ότι δεν έχει δοθεί καμία τέτοια εντολή για Σάββατο. Αυτό προσβάλλει την επιχείρηση που εργάζομαι”.

Διατυπώνοντας τη δική του άποψη για το θέμα, ο Εκπρόσωπος Τύπου της Δημοτικής Αρχής, Ανδρέας Αντωνόπουλος, είπε: Μιλάμε για ανθρώπους που δεν είχαν κανένα πρόβλημα να πάνε να κόψουν το ρεύμα σε μια δομή όπως αυτή. Πρόκειται για μια εταιρεία που κερδίζει δισεκατομμύρια και δεν έχει αναστολές για τίποτα. Εδώ υπάρχουν βαρύτατες ευθύνες ακόμη και στο υπουργείο που όχι μόνο δεν χρηματοδοτεί τα ιδρύματα αυτά, αλλά τα υποχρηματοδοτεί. Και αυτό γίνεται με όλα τα ιδρύματα, με όλες τις δομές. Αυτή είναι η πραγματικότητα. Με αυτή τη λογική σε λίγο καιρό, η ΔΕΗ θα κόβει το ρεύμα και ο δήμος θα πληρώνει. Αυτό δεν μπορεί να γίνει και είναι και άκρως επικίνδυνο. Θα πρέπει δηλαδή να υπερασπιστούμε οι φτωχοί τους περισσότερο φτωχούς.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα