Δέκα νέοι υποψήφιοι για τον Διαμαντή Κανελλόπουλο

11.06.2023 / 14:00
diamanths-kanellopoulos-850x460-1

«Κάθε εβδομάδα το ψηφοδέλτιο του Διαμαντή Κανελλόπουλου ισχυροποιείται με υποψηφιότητες όπου η γνώση, η αυτοδιοικητική εμπειρία, το δημιουργικό πείσμα και οι φρέσκιες ιδέες μετουσιώνονται σε δημιουργική πολιτική», αναφέρεται σε ανακοίνωση της δημοτικής παράταξης «Νέα Συμπόρευση για τον Ερύμανθο», στην οποία δημοσιεύονται οι νέοι υποψήφιοι.

Η ανακοίνωση συνεχίζει ως εξής:

Ο Φώτης Ανδρικόπουλος γεννήθηκε στην Σπαρτιά (Γρεβενό) και μεγάλωσε στο Βελημάχι. Βρέθηκε στην Αθήνα και δούλεψε στην ΕΡΤ και στο κανάλι της Βουλής σαν εικονολήπτης. Τώρα είναι συνταξιούχος. Στον χώρο της εργασίας του υπήρξε μέλος του Δ.Σ της ΠΟΣΠΕΡΤ. Από το 1974 είχε τις πρώτες του πολιτικές ζυμώσεις και δεν έπαψε μέχρι σήμερα. Το 2012 πήρε μέρος στις βουλευτικές εκλογές του ΠΑΣΟΚ στην Αχαΐα. Το ίδιο ενεργή όμως είναι και η συμμετοχή του εδώ και είκοσι χρόνια στον Πολιτιστικό Σύλλογο Τριταίας ο «ΕΡΥΜΑΝΘΟΣ» ενώ παράλληλα αξίζει να αναφέρουμε και τη θέση του ως πρόεδρος της ΠΑΝΑΧΑΪΚΉΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ για τρία χρόνια.

Δέκα νέοι υποψήφιοι για τον Διαμαντή Κανελλόπουλο 11

Ο Γεράσιμος Αντωνακόπουλος, άνθρωπος συνειδητοποιημένος, είναι πεπεισμένος πως οι μεταρρυθμίσεις που πολλοί ευαγγελίζονται είναι καιρός να πραγματοποιηθούν και να μπει έτσι ένα τέλος σε πολλά διαιωνιζόμενα προβλήματα. Ο Γεράσιμος κατάγεται από τα Κριθαράκια και είναι ιδιωτικός υπάλληλος. Συμμετέχει για πρώτη φορά στα αυτοδιοικητικά, γιατί καταλαβαίνει ότι δε γίνεται να θέλουμε να αλλάξουμε πολλά, χωρίς να είμαστε μέρος αυτής της αλλαγής. Η θετική του ενέργεια, οι φρέσκιες ιδέες και η διάθεση για προσφορά συμβάλλουν στην καλύτερη εικόνα της ποδοσφαιρικής ομάδας Σταροχωρίου, όπου είναι αρχηγός.

Δέκα νέοι υποψήφιοι για τον Διαμαντή Κανελλόπουλο 12

Ο Φώτης Κουτρόπουλος κατάγεται από το Λεόντιο. Για τον Φώτη είναι σχεδόν μονόδρομος η ενασχόλησή του με τα κοινά, αφού ως παιδί έβλεπε τους παππούδες του και αργότερα τον πατέρα του να συμμετέχουν ενεργά στην Τοπική Αυτοδιοίκηση. Ο παππούς του, αλλά και ο πατέρας του Σωτήρης Κουτρόπουλος, αγαπούσαν τον τόπο τους και είχαν προσφέρει στην κοινότητά τους και αποπεράτωσαν έργα που το όφελος τους αναγνωρίζεται μέχρι σήμερα. Ο Φώτης είναι επιχειρηματίας και από σήμερα συντάσσεται με όλες τις δυνάμεις του για μια νικηφόρα πορεία στις δημοτικές εκλογές του Οκτωβρίου.

Δέκα νέοι υποψήφιοι για τον Διαμαντή Κανελλόπουλο 13

Ο Αβραάμ Κακαφώνης κατάγεται από το Αλεποχώρι. Ο Αβραάμ, ως υπερασπιστής της έννομης τάξης, έχοντας υπηρετήσει ως αστυνομικός, ξέρει πολύ καλά να υπερασπίζεται ό,τι αγαπά. Δηλαδή τον τόπο του και τους συνδημότες του. Αποτέλεσμα ώριμης σκέψης και θέλησης η συμμετοχή του για πρώτη φορά στα κοινά με στόχο να κερδίσουμε τη μάχη της επανεκκίνησης του Δήμου Ερυμάνθου. Με οδηγό την αγωνιστικότητα, τη μαχητικότητα και το μεράκι θέλει να είναι πρωταγωνιστής των εξελίξεων του τόπου του.

Δέκα νέοι υποψήφιοι για τον Διαμαντή Κανελλόπουλο 14

Ο Ηλίας Πίτσος κατάγεται και ζει στο Σκιαδά. Ο Ηλίας, έχοντας γνώση του πρωτογενούς τομέα, έχει διατελέσει Πρόεδρος στον Αγροτικό Συνεταιρισμό του Σκιαδά καθώς επίσης υπήρξε μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης Συνεταιρισμών Πατρών. Για εμένα και τον Ηλία αποτελεί χρέος να μετουσιώσουμε τη γνώση και την εμπειρία σε δημιουργική πολιτική.

Δέκα νέοι υποψήφιοι για τον Διαμαντή Κανελλόπουλο 15

Η Ελένη Ραβάνη είναι βρεφονηπιαγωγός, κατάγεται και ζει στη Δροσιά. Ανήκει στους νέους που έχουν συνειδητοποιήσει πως μόνο με την ενεργό συμμετοχή τους στα κοινά θα προσφέρουν ουσιαστική συμβολή στην άμβλυνση των προβλημάτων. Είναι ένας νέος άνθρωπος με διάθεση για προσφορά, ενεργή, με απόψεις και προτάσεις για τον τόπο που ζει και άρα δε θα μπορούσε να είναι έξω από την προοπτική της εξέλιξης.

Δέκα νέοι υποψήφιοι για τον Διαμαντή Κανελλόπουλο 16

Ο Αναστάσιος Αγγελόπουλος από την Ερυμάνθεια είναι άνθρωπος που ζει στον τόπο καταγωγής του και η αγάπη του για τον Δήμο πάντα τον έφερνε σε συμμετοχή στα κοινά, γι΄ αυτό και δεν είναι η πρώτη φορά που συμμετέχει σε αυτοδιοικητικές εκλογές. Παρότι σήμερα είναι συνταξιούχος δε σταματά να αγωνίζεται, να διεκδικεί και να μοχθεί να αφήσει το καλύτερο αποτύπωμα της ψυχής και του μυαλού στον τόπο που ζει.

Δέκα νέοι υποψήφιοι για τον Διαμαντή Κανελλόπουλο 17

Ο Γιάννης Σκιαδάς από το Φαρραί εργάζεται ως ιδιωτικός υπάλληλος, αλλά ζώντας στην ύπαιθρο δε θα μπορούσε να μείνει αμέτοχος του πρωτογενούς τομέα. Με δημιουργικό πείσμα, επιμονή, ήθος, μεράκι και αγάπη για τον τόπο του πάντα  προσπαθούσε να αγωνίζεται για το ωραίο και το καλό. Ήταν για αρκετά χρόνια στο Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων θέλοντας να ομορφύνει το σχολικό περιβάλλον με τις σκέψεις του, αλλά και με τις πράξεις του.

Δέκα νέοι υποψήφιοι για τον Διαμαντή Κανελλόπουλο 18

Η Ευσταθία (Έφη) Αστεριώτη που κατοικεί στο Μοίραλι είναι άνθρωπος με διάθεση προσφοράς και αγώνα για την πρόοδο του τόπου της, που τόσο αγαπά. Έχοντας πνεύμα διεκδικητικό και όρεξη έρχεται να ενισχύσει την ομάδα μας. Γνωρίζει τις προκλήσεις που έχουμε να αντιμετωπίσουμε και αυτό το στοίχημα θα είναι ένα από τα δυνατά χαρτιά μας.

Δέκα νέοι υποψήφιοι για τον Διαμαντή Κανελλόπουλο 19

Ο Δημήτρης Σουβαλιώτης που κατάγεται, αλλά και ζει στο Φαρραί δραστηριοποιείται στην περιοχή του με κτηνοτροφική μονάδα αγελάδων. Είναι μέλος της διοίκησης του εργοστασίου γάλακτος «Πρώτο» και εν ενεργεία Τοπικός Πρόεδρος της κοινότητας Φαρραί. Παρόλες τις οικογενειακές και επαγγελματικές υποχρεώσεις του, ο προβληματισμός για τα κοινά δεν τον άφηνε ποτέ αδιάφορο. Η επιλογή του να συστρατευτεί μαζί μας, είναι μια αναγνώριση της προσπάθειας που κάνουμε για την αναπτυξιακή πορεία του Δήμου μας.

Δέκα νέοι υποψήφιοι για τον Διαμαντή Κανελλόπουλο 20

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

πρωτοσέλιδα