Παρασκευή, 3.02.2023, 4:00 μμ

Δείτε σε ποια σημεία της Αχαΐας μπορείτε να κάνετε δωρεάν έλεγχο το διάστημα 5-8 Μαρτίου

04.03.2022 / 15:25
rapid

Καθόλη την διάρκεια του τριημέρου θα συνεχιστούν οι δωρεά έλεγχοι για τον περιορισμό της εξάπλωσης του  κορονοιο με την 6η ΥΥΠΕ να ανακοινώνει σε ποια σημεία της Αχαΐας θα γίνουν οι έλεγχοι το διάστημα 5-8 Μαρτίου.

Η ανακοίνωση αναφέρει: «Η Διοίκηση της 6ης ΥΠΕ σε συνεργασία με τα κλιμάκια  του ΕΟΔΥ συνεχίζουν τους δειγματοληπτικούς ελέγχους στον γενικό πληθυσμό για τον περιορισμό της εξάπλωσης του νέου κορονοιού.

Για αύριο Σάββατο 5 Μαρτίου, την Κυριακή 6 Μαρτίου και την Καθαρά Δευτέρα 7 Μαρτίου προγραμματίζονται δειγματοληπτικοί έλεγχοι στο Επιμελητήριο Αχαΐας (κατά το διευρυμένο ωράριο 8:30 με 20:30)  για το ευρύ κοινό.

Για την Τρίτη 8 Μαρτίου προγραμματίζονται δειγματοληπτικοί έλεγχοι στο Επιμελητήριο Αχαΐας (κατά το διευρυμένο ωράριο 8:30 με 20:30) στο οίκημα «ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ ΜΑΝΑΣ ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΟΥ», στο Κέντρο Υγείας Αιγίου (κατά τις ώρες 09:00 με 15:00) και στο Πνευματικό Κέντρο Φαρρών (κατά τις ώρες 09:00 με 14:30) για το ευρύ κοινό.

Οι δειγματοληπτικοί έλεγχοι στοχεύουν στον εντοπισμό των  συμπολιτών που έχουν προσβληθεί από τον νέο κορονοιό και δεν φέρουν συμπτώματα, ενώ  διενεργούνται από κλιμάκια του ΕΟΔΥ με rapid tests.

Διαβάστε επίσης: Η 6Η ΥΠΕ  προσφέρει δωρεάν τεστ σε Κοινωνικές Δομές της Αχαΐας

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα