Δείτε πώς βρέθηκε σε παραλία ένα πλαστικό μπουκάλι του 1980

08.05.2021 / 18:27
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on email
Share on print
1-226-e1620485505463

Ένα πλαστικό μπουκάλι που χρονολογείται από τη δεκαετία του 1980 εντόπισαν μέλη της ομάδας «The Cleaningans» που ασχολούνται με τον εθελοντικό καθαρισμό διαφόρων σημείων της Θεσσαλονίκης.

Όπως αναφέρουν στη σελίδα τους στο Facebook, πρόκειται για ένα μπουκάλι της γαλακτοβιομηχανίας ΑΓΝΟ, το οποίο κάποτε πριν από 40 χρόνια περιείχε γάλα και μετά την κατανάλωσή του πετάχτηκε και φαίνεται πως παραμένει αναλλοίωτο ακόμη και σήμερα.

Δείτε τι αναφέρουν τα μέλη της ομάδας:
«Στην χθεσινή πρωινή βόλτα στην παραλία στο Καραμπουρνάκι βρέθηκε ξαπλωμένο στην άμμο το εικονιζόμενο μπουκάλι γάλακτος της εταιρείας “Αγνό” η οποία είναι πλέον οριστικά κλειστή.

» Το μπουκάλι αυτό ανήκει στην δεκαετία του 1970-1980 και η ιστορία του είναι μεγάλη. Ταλαιπωρημένο και κουρασμένο από το μακρινό ταξίδι του, κατάφερε να επιβιώσει πάνω από 40 χρόνια γεγονός που επιβεβαιώνει για ακόμη μια φορά το πόσο αηδιαστικό είναι το ανθρώπινο είδος σε τούτο τον πλανήτη.

» Η νοσταλγία από τις παλιές γενιές κοιτώντας τις φωτογραφίες σίγουρα είναι μεγάλη όπως και το πρόβλημα που υπάρχει… Την επόμενη φορά που θα σκεφτείς να πετάξεις ένα πλαστικό μπουκάλι απλά θυμήσου αυτό εδώ».

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα