Δείτε για ποιο λόγο ο Γ. Μπουρούσης βρέθηκε να απεγκλωβίζει κόσμο στην Αττική Οδό

25.01.2022 / 18:44
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on email
Share on print
mpourousis

Ο Γιάννης Μπουρούσης μετέβη σε παράδρομο της Αττικής Οδού και άρχισε να ρυμουλκεί με το τζιπ του εγκλωβισμένα ΙΧ στο χιόνι αφού αρχικώς τον κάλεσε για βοήθεια ένας φίλος του κοντά στην έξοδο της Πεντέλης.

Χιλιάδες οδηγοί υπέστησαν αδιανόητη ταλαιπωρία από το πρωί της Δευτέρας στην Αττική Οδό ενώ η αδυναμία των υπεύθυνων να κρατήσουν ανοιχτό τον πιο σημαντικό οδικό άξονα της Αττικής εγκαταλείποντας τους οδηγούς στο έλεος του χιονιά έχει προκαλέσει σφοδρές αντιδράσεις.

Η επιχείρηση απεγκλωβισμού συνεχίστηκε με τη συμμετοχή του Στρατού ενώ μεταξύ εκείνων που έσπευσαν να βοηθήσουν τους εγκλωβισμένους οδηγούς στα αυτοκίνητά τους ήταν ο Γιάννης Μπουρούσης. Ο σέντερ της Καρδίτσας ανέλαβε δράση ρυμουλκώντας ακινητοποιημένα αυτοκίνητα με το όχημά του, ένα μεγάλο τετρακίνητο τζιπ μεγάλου κυβισμού.

Όλα άρχισαν όταν ένας φίλος του Μπουρούση που είχε εγκλωβιστεί κοντά στην έξοδο της Πεντέλης κάλεσε τον έμπειρο σέντερ προς βοήθεια. Αμέσως ο Μπουρούσης, που κατοικεί στα βόρεια προάστια έσπευσε στο σημείο με το όχημά του, προφανώς κατεβαίνοντας ανάποδα την έξοδο της Πεντέλης, τον ρυμούλκησε και τον έβγαλε από το σημείο που παρέμενε για ώρες.

Σε αυτό το πλαίσιο, ο έμπειρος σέντερ βοήθησε και κάποιους άλλους οδηγούς που ήταν εκεί κοντά, ρυμουλκώντας τα αυτοκίνητά τους που ήταν κι εκείνα ακινητοποιημένα για ώρες! Ο πρώην αρχηγός της Εθνικής ομάδας έδειξε για άλλη μια φορά το μεγαλείο της προσφοράς, αφού κατέβηκε στους δρόμους μαζί με εκείνους που έσπευσαν να προσφέρουν τη δική τους βοήθεια μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα