ΔΕΕΠ ΝΔ Αχαΐας: Στις  4 Οκτωβρίου η επετειακή εκδήλωση για τα 49 χρόνια

25.09.2023 / 9:55
sima-nd-sinedrio

Σαράντα εννέα χρόνια από την ίδρυση της Νέας ∆ηµοκρατίας συµπληρώνονται την Τέταρτη 4 Οκτωβρίου 2023 και η ∆.Ε.Ε.Π. Ν.∆. Αχαΐας βρίσκεται στην τελική ευθεία για την πραγµατοποίηση επετειακής εκδήλωσης στην Πάτρα.

Σύµφωνα µε πληροφορίες µέσα στην εβδοµάδα θα οριστικοποιηθεί ο οµιλητής της εκδήλωσης, αλλά και ο χώρος που θα πραγµατοποιηθεί. Υπενθυµίζεται ότι σε µήνυµα της τοπικές ∆ΕΕΠ, προς τους πολίτες της Αχαΐας, επισηµαίνονται-µεταξύ άλλων- τα εξής: «Τιµούµε την Τετάρτη 4 Οκτωβρίου 2023 την 49η επέτειο ίδρυσης της µεγάλης δηµοκρατικής Παράταξής µας, της Νέας ∆ηµοκρατίας.

Τιµούµε τον ιδρυτή του κόµµατός µας Κωνσταντίνο Καραµανλή, όλους τους έως σήµερα Προέδρους, όλους τους µεγάλους εκλειπόντες και κυρίως τιµούµε τους νεοδηµοκράτες και τις νεοδηµοκράτισσες, την πλατιά λαϊκή µας βάση, που πάλεψε για τις ίδιες αρχές, τις ίδιες αξίες, τα ίδια ιδανικά.

Είµαστε η παράταξη που πρωταγωνίστησε στην αποκατάσταση της ∆ηµοκρατίας, την οριστική επίλυση του Πολιτειακού, την καθιέρωση του πιο δηµοκρατικού και προοδευτικού Συντάγµατος, την ένταξη της Πατρίδας µας στην Ευρωπαϊκή Οικογένεια. Είµαστε η Παράταξη που απευθύνεται σε όλους τους Έλληνες και όλες τις Ελληνίδες, χωρίς διακρίσεις και διαχωρισµούς.

Η Παράταξη που προτάσσει την εθνική ενότητα και τη συσπείρωση των Ελλήνων σε κοινούς σκοπούς. Η Παράταξη που βάζει πάνω από όλα το εθνικό συµφέρον. Με παρακαταθήκη τη σχέση εµπιστοσύνης 49 χρόνων µε τους πολίτες και σταθερή πυξίδα το συµφέρον της πατρίδας, η Νέα ∆ηµοκρατία µε ηγέτη τον Κυριάκο Μητσοτακη βρίσκεται στο τιµόνι της χώρας, αντιµετωπίζοντας πολλαπλές προκλήσεις. Μαζί θα τις µετατρέψουµε σε ευκαιρίες δυναµικής ανάκαµψης µε εθνική οµοψυχία, σοβαρότητα, υπευθυνότητα και σκληρή δουλειά.

Σαράντα εννέα χρόνια µετά, το µήνυµα της ιδρυτικής µας ∆ιακήρυξης και τα λόγια του Κωνσταντίνου Καραµανλή αντηχούν και µας καθοδηγούν. Με τον ιστό των αρχών µας ακλόνητο. Και τη σηµαία των ιδεών µας να κυµατίζει µε τον άνεµο της ανανέωσης, στις δεκαετίες που µεσολάβησαν η Νέα ∆ηµοκρατία ωρίµαζε, παραµένοντας έφηβη. Ήταν, είναι και θα είναι το κόµµα των ιστορικών εθνικών επιλογών και των τολµηρών πολιτικών αποφάσεων.

Γέννηµα της κοινωνίας, που δρα µέσα στην κοινωνία. Η παράταξή µας µε επικεφαλής των Πρωθυπουργό και Πρόεδρό µας Κυριάκο Μητσοτάκη δικαιώνει και σήµερα την προοδευτική της αποστολή. Ενώνοντας τους Έλληνες σε ένα περήφανο παρόν και χτίζοντας ένα ακόµη πιο αισιόδοξο µέλλον. Για την πατρίδα και τον κάθε πολίτη ξεχωριστά. Η Νέα ∆ηµοκρατία λίγες ηµέρες πριν από την νικηφόρα µάχη των αυτοδιοικητικών εκλογών γιορτάζει στην Αχαΐα, σε µία Ελλάδα που αλλάζει. Πάντα µαζί, πάντα µπροστά».

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

πρωτοσέλιδα