ΔΕΕΠ ΝΔ Αχαΐας για την μηχανοκίνητη πορεία του Δήμου: Αυταπόδεικτο ότι την συνδιοργανώνει με το ΚΚΕ

28.01.2022 / 16:24
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on email
Share on print
νδ τοπικη

Σε ανακοίνωση της Διοικούσας Επιτροπής Εκλογικής Περιφέρειας Αχαΐας της Νέας Δημοκρατίας με αφορμή την μοτοπορεία που διοργανώνει στην Αθήνα ο Δήμος Πατρέων, αναφέρονται τα εξής:

Δεκαέξι  ημέρες πριν αρχίσει το Τριώδιο αποκαλύπτονται και τυπικά οι στόχοι της αυριανής…….εκδρομής που ετοιμάζει μεταμφιεσμένος  ο Δήμος Πατρέων στο Σύνταγμα.

Σ’  αυτή  την κατ’ επίφαση  κινητοποίηση-επαναστατική γυμναστική προσκαλεί τους ανυποψίαστους συμπολίτες  να συμμετάσχουν στο μηχανοκίνητο  τζόκινγκ που θα καταλήξει στο Σύνταγμα στην εκδήλωση που προετοιμάζει για άλλους σκοπούς  το ΚΚΕ  και τα ελεγχόμενα από αυτό ομοσπονδίες και σωματεία.

Επιβεβαίωση της κακόγουστης φιέστας που στόχο έχει να παραπλανήσει τους ανυποψίαστους Πατρινούς  είναι και το σημερινό  πρωτοσέλιδο ρεπορτάζ του Ριζοσπάστη   (όργανο της Κ.Ε. του ΚΚΕ) που καλεί για την ίδια συγκέντρωση στελέχη και μέλη του Κόμματος  για να εκφράσουν την αλληλεγγύη τους για 100% αποζημίωση για τις ζημιές σε περιουσίες και άλλα.

Είναι πλέον αυταπόδεικτο ότι ο Δήμος Πατρέων συνδιοργανώνει  με το ΚΚΕ την αυριανή κινητοποίηση στο Σύνταγμα με στόχο να χρησιμοποιήσει  τους πολίτες  σε μία κομματική φιέστα, δαπανώντας χρήματα  για την μετακίνηση τους  από τα ταμεία του Δήμου και των Οργανισμών.

Είναι φυσιολογικό  ότι πολλοί συμπολίτες μετά και από το χθεσινό δημοσίευμα να δηλώνουν ότι θα απέχουν από την σημερινή (Σ.Σ. Σάββατο) εκδρομή , ενώ είναι άξιο απορίας  γιατί τόσες ημέρες απέκρυπταν από τους πολίτες , τις  πραγματικές τους προθέσεις  για κοινή εκδήλωση σήμερα  με το ΚΚΕ στην Αθήνα.

Ο  Πρόεδρος  Αντώνης Κουνάβης  & τα μέλη της Δ.Ε.ΕΠ.  Αχαΐας  καλούν τους πολίτες  να απέχουν από τη σημερινή  κακόγουστη φιέστα  του  Κ.Κ.Ε.   στο Σύνταγμα και απαιτούν από το Δήμο Πατρέων να αντιληφθεί ότι πέρασαν ανεπιστρεπτί  οι μέθοδοι εξαπάτησης  και χειραγώγησης. Τα προβλήματα συζητούνται με ανοιχτό διάλογο  και όχι καρναβαλικά πυροτεχνήματα που επιχειρεί  ο Περισσός αύριο, Σάββατο στο Σύνταγμα.”

Το δελτίο τύπου συνοδεύεται και από την ακόλουθη φωτογραφία:

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα