ΔΕΕΠ Αχαΐας: Στην τελική ευθεία οι ετοιμασίας για την εκδήλωση-αφιέρωμα στην μέρα της γυναίκας  

01.03.2022 / 15:16
deep_axaias

Αντίστροφα μετρούν στην ΔΕΕΠ Αχαϊας  σχετικά με την εκδήλωση-αφιέρωμα που προγραμματίζουν στις 9 Μαρτίου για την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας και που αναμένεται να παραβρεθεί η υπουργός παιδείας Νίκη Κεραμέως.

Για τις ετοιμασίες εξέδωσε και  ανακοινώσε η ΔΕΕΠ Αχαΐας η οποία αναφέρει: «Με πυρετώδη ρυθμό οι γυναίκες της Νέας Δημοκρατίας οργανώνουν την εκδήλωση – αφιέρωμα στην Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας η οποία θα πραγματοποιηθεί την προσεχή Τετάρτη 9 Μαρτίου στις 6:30 το απόγευμα στον ημιόροφο του ξενοδοχείου «ΑΣΤΗΡ» .

Κεντρικός ομιλητής θα είναι η Υπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων Κα. Νίκη Κεραμέως η οποία θα αναφερθεί στον αγώνα της γυναίκας , συζύγου , μάνας και κόρης , εργαζόμενης και άνεργης που σηκώνει το βάρος του πολλαπλού της ρόλου και δίνει αγώνα για την κοινωνία της πραγματικής ισότητας και του σεβασμού των ανθρωπίνων αξιών.

Την Υπουργό Παιδείας και Θρησκευμάτων θα παρουσιάσει ο Πρόεδρος της Δ.Ε.Ε.Π. Αχαΐας Αντώνης Κουνάβης ενώ χαιρετισμό θα απευθύνουν ο Υφυπουργός Εξωτερικών Ανδρέας Κατσανιώτης , οι Βουλευτές Άγγελος Τσιγκρής , Ιάσονας Φωτήλας , Χριστίνα Αλεξοπούλου και η Υπεύθυνη του Τμήματος Γυναικών Κυριακή Μπακούρου.

Πριν από την εκδήλωση θα κρατηθεί ενός λεπτού σιγή στη μνήμη της αείμνηστης Υπουργού και προβεβλημένου Στελέχους της Νέας Δημοκρατίας Μαριέττας Γιαννάκου.

Το προηγούμενο τριήμερο πραγματοποιήθηκαν -διαδοχικά- στην αίθουσα εκδηλώσεων της Δ.Ε.Ε.Π. στην πόλη μας διευρυμένες συσκέψεις υπό την προεδρεία του κ. Αντώνη Κουνάβη με αντικείμενο την προετοιμασία της εκδήλωσης ενώ από χθες Δευτέρα ξεκίνησαν οι εξορμήσεις – επισκέψεις στελεχών του τμήματος γυναικών σε υπηρεσίες , επιχειρήσεις , γειτονιές της πόλης και χώρους δουλειάς οι οποίες θα συνεχιστούν μέχρι και την προσεχή Τετάρτη, στέλνοντας το μήνυμα για τον αγώνα που δίνουν οι γυναίκες για την κοινωνία της πραγματικής ισότητας και του σεβασμού των ανθρώπινων αξιών.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα τιμηθεί η μνήμη της ηθοποιού Μέμας Σταθοπούλου , της Πολιτευτού – Πρώην Προέδρου της «Ενώσης Γυναικών Πάτρας» Κυριακής Ρογδάκη , της Προέδρου του Συλλόγου «ΑΛΜΑ ΖΩΗΣ» Λιολιώ Κολυπέρα ενώ παράλληλα θα τιμηθούν για την ανιδιοτελή προσφορά τους η πρώτη γυναίκα Δημοτική Σύμβουλος της Πάτρας (1975) που ανέδειξε η παράταξη Βάσω Μεντζελοπούλου , η Πρώην Νομάρχης – Πολιτευτής και Πρώτη Προέδρος του Τμήματος Γυναικών Αλέκα Βακάλογλου , η Ιατρός – Αιματολόγος , Πρώην Πρόεδρος πολλών Φιλανθρωπικών Συλλόγων και Πολιτευτής Άννα Σπηλιωτακάρα – Ρηγοπούλου και η Προέδρος του Συλλόγου «Μαχητές»  Μάρθα Χριστοπούλου.

Τα έσοδα της εκδήλωσης θα διατεθούν για τους σκοπούς των συλλόγων προστασίας των κακοποιημένων γυναικών.

Προσκλήσεις για την Εκδήλωση διατίθενται από τα Μέλη του Τμήματος Γυναικών και από τα Γραφεία της Δ.Ε.Ε.Π. Ν.Δ. Αχαΐας (Κορίνθου 273Γ) τις ώρες 10:30 – 13:30 και 18:30 – 21:30. Κρατήσεις γίνονται και τηλεφωνικά στα γραφεία μας (2610621050) τις ίδιες ώρες.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα