ΔΕΕΠ Αχαΐας: «Με επιτυχία το σεμινάριο στελεχών»

23.06.2022 / 11:42
grafeia-deep-873x432

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε χθες το βράδυ στα γραφεία της Διοικούσας Επιτροπής Εκλογικής Περιφέρειας Αχαΐας της Νέας Δημοκρατίας στην Πάτρα το τρίτο κατά σειρά σεμινάριο εκλογικής ετοιμότητας στελεχών , μελών και εθελοντών.

Η ανακοίνωση της ΔΕΕΠ Αχαΐας, αναφέρει: «Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε χθες το βράδυ στα γραφεία της Διοικούσας Επιτροπής Εκλογικής Περιφέρειας Αχαΐας της Νέας Δημοκρατίας στην Πάτρα το τρίτο κατά σειρά σεμινάριο εκλογικής ετοιμότητας στελεχών , μελών και εθελοντών.

Κεντρικός εισηγητής ήταν ο Πρόεδρος της Δ.Ε.Ε.Π. κ. Αντώνης Κουνάβης ο οποίος αφού έκανε τον απολογισμό του πρώτου οκταμήνου δράσης από την επανεκκίνηση της Οργάνωσης παρουσίασε αναλυτικά το εξιδεικευμένο πρόγραμμα των στοχευμένων παρεμβάσεων στην κοινωνία επισημαίνοντας :

«Προχωράμε μπροστά. Ενωμένοι όσο ποτέ προχωράμε στη μάχη των εκλογών οποτεδήποτε κι αν γίνουν αυτές. Μπορούμε να τα καταφέρουμε. Είναι σαφώς η Ελλάδα πιο ισχυρή απ’ότι ήταν πριν τρία χρόνια. Είναι σαφώς η Ελλάδα καλύτερη με τη Νέα Δημοκρατία απ’ ότι με τον ΣΥΡΙΖΑ. Προκαλούμε τη σύγκριση. Ζητάμε από τον Πολίτη να δει ποιος μπορεί να κυβερνήσει καλύτερα την Ελλάδα και αυτός είναι ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Είμαι βέβαιος ότι θα το πετύχουμε. Σ’ αυτή την προσπάθεια πρωτοπόροι στην Αχαΐα θα είναι τα στελέχη μας , τα μέλη μας και οι εθελοντές μας».

Παράλληλα στην εισήγησή του ο Πρόεδρος της Δ.Ε.Ε.Π. Ν.Δ. Αχαΐας κ. Αντώνης Κουνάβης υπογράμμισε :

«Η κυβέρνηση αφουγκράζεται κάθε ανάγκη των πολιτών και αντιλαμβάνεται το βαρύ φορτίο της ευθύνης για το σήμερα και το αύριο της πατρίδας μας , κινούμενη σταθερά προς αυτήν την κατεύθυνση. Από την άλλη , η Αντιπολίτευση επιμένει να ακολουθεί το δρόμο τα πόλωσης , του φανατισμού και του διχασμού , επαναλαμβάνοντας το μονότονο «όχι σε όλα» , αρνούμενη να συνειδητοποιήσει την πραγματικότητα και να συμβάλει στο καλύτερο «αύριο» της κοινωνίας. Η κοινωνία έχει κάνει τις επιλογές της και δίνει το «πράσινο φως» στις πολιτικές που πάνε τη χώρα μας πιο γρήγορα στη νέα εποχή , την κοινωνία μας πιο ψηλά και την πατρίδα μας με αισιοδοξία και εθνική αυτοπεποίθηση στην επόμενη μέρα.

Είμαστε δίπλα σε κάθε πολίτη , δίπλα σε κάθε οικογένεια».

•             Ακολούθησε συζήτηση με τα μέλη της Οργάνωσης

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα