ΔΕΕΠ ΑΧΑΪΑΣ: «Με έμβολο το εμβόλιο»

29.12.2020 / 10:21
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on email
Share on print
Node-xalia

Η ανακοίνωση:

Η Δημοσκόπηση της Data RC που δημοσιεύτηκε σήμερα, πιστοποίησε για μια ακόμα φορά το γεγονός ότι παρά την πρωτόγνωρη Υγειονομική & παρελκόμενα Οικονομική Κρίση, η Νέα Δημοκρατία διατηρεί το πλειοψηφικό της ρεύμα, κατέχοντας ένα σημαντικό ποσοστό επιδοκιμασίας & εμπιστοσύνης των πολιτών, τόσο στην Επικράτεια όσο και τοπικά. 

Το αποτέλεσμα αυτό εδράζεται στην κοινή αντίληψη ότι η Κυβέρνηση λειτουργεί αποτελεσματικά και με τρόπο χρήσιμο απέναντι στις μεγάλες προκλήσεις των καιρών μας. Τούτο μας γεμίζει βεβαίως ικανοποίηση, όμως δεν υπάρχει χώρος και χρόνος για εφησυχασμό. 
Στο κατώφλι της νέας χρονιάς η Υγειονομική Κρίση, η Οικονομία, η Απασχόληση και ακόμα οι Διεθνείς Σχέσεις & το Μεταναστευτικό, θέτουν αμείλικτα ζητήματα για την χώρα μας. Κι εμείς, με μπροστάρη τον Κυριάκο Μητσοτάκη, συνεχίζουμε την προσπάθειά μας χωρίς διαχωρισμούς, χωρίς αποκλεισμούς, χωρίς διχαστικά διλήμματα, για την Ελλάδα που αξίζουμε. Με έμβολο το εμβόλιο, θα δημιουργήσουμε το ρήγμα στην Κρίση που τόσο βάναυσα έπληξε την χώρα μας, για να επιστρέψουμε σε συνθήκες Κανονικότητας και να μπορέσουμε να δημιουργήσουμε το Αναπτυξιακό Κύμα που θα φέρει σιγουριά κι ευημερία στον τόπο. 

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα