Παρασκευή, 7.05.2021, 10:32 μμ

Δε μασάει τα λόγια του ο πατρινός Γιώργος Ασημακόπουλος: Ο Τζέιμς κινεί τα νήματα και έχει τον Νίκο λες και είναι γκόμενα του

27.04.2021 / 9:57
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on email
Share on print
Asimakopoulos

Αιχμηρός και χωρίς να κρατάει τα προσχήματα ο πατρινόςΓιώργος Ασημακόπουλος για ακόμα μια φορά στο Survivor. O παίκτης της «Κόκκινης» ομάδας αναφέρθηκε στην κολλητή φιλία που διατηρούν ο Τζέιμς Καφετζής και ο Νίκος Μπάρτζης.

«Ο Νίκος, αν δεν είναι με τον Τζέιμς, είναι άλλος άνθρωπος. Είναι σαν τον μανιπιουλάρει στο φουλ και να τον καθοδηγεί. Αν είχε απελευθερωθεί ο Νίκος από τον Τζέιμς, ή αν ο Τζέιμς δεν είχε έρθει στο Survivor, θα είχε αλλάξει όλη η πορεία του παιχνιδιού. Θα ήταν ενωμένος στην ομάδα γιατί είναι και δουλευταράς».

«Πιστεύω ότι ο Τζέιμς είναι ο άνθρωπος που κινεί τα νήματα του Νίκου. Έχει εγκλωβιστεί με έναν Τζέιμς που δεν τον αφήνει να μιλήσει με τους υπολοίπους. Τον έχει λες και είναι γκόμενα του και τον έχει εκεί πέρα εγκλωβισμένο. Δεν του αφήνει τα περιθώρια. Το λένε και οι ίδιοι, πως είναι σαν να έχουν σχέση» είπε ο Γιώργος Ασημακόπουλος στην κάμερα του Survivor.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα