Παρασκευή, 28.01.2022, 2:01 πμ

ΔΑΠ-ΝΔΦΚ Πάτρας: Τηλεδιάσκεψη με Δέρβο για τις φοιτητικές εστίες

12.11.2020 / 16:06
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on email
Share on print
dap_patras

Σήμερα 12 Νοέμβριου 2020, εκπρόσωποι της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ Πάτρας πραγματοποιήσαν τηλεδιάσκεψη με τον Πρόεδρο του Ιδρύματος Νεολαίας και Δια Βίου Μάθησης (Ι.ΝΕ.ΔΙ.ΒΙ.Μ) κ. Κωνσταντίνο Δέρβο. Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση της φοιτητικής παράταξης:

«Η συζήτηση επικεντρώθηκε στην κατάσταση που παρουσιάζουν οι φοιτητικές εστίες και τα εστιατόρια του Ιδρύματος μας, ενώ μας δόθηκε η ευκαιρία να αναπτύξουμε τις προτάσεις μας για την βελτίωση και την αναβάθμιση τους. Πιο συγκεκριμένα προτείναμε:

-Την ανακαίνιση και εκσυγχρόνιση των ήδη υπαρχουσών εστιών μέσω προγραμμάτων ενεργειακής αναβάθμισης της Ε.Ε. .

-Την δημιουργία νέων εστιών μέσω ΣΔΙΤ Την ετήσια επανεξέταση των κριτηρίων (οικονομικών και ακαδημαϊκών) ώστε να μειωθεί το ποσοστό των φοιτητών που κρατούν παράνομα δωμάτια ή χειρότερα τα επινοικιάζουν.

– Την χρήση στατιστικών στοιχείων για την καλύτερη διαχείρηση των πρώτων υλών στο εστιατόριο με σκοπό την εξοικονόμηση πόρων και τη χρήση αυτών για την αύξηση των δικαιούχων δωρεάν σίτισης.

O κ. Δέρβος αφού μας ενημέρωσε για τις μέχρι τώρα κινήσεις και τον προγραμματισμό δράσης του Ι.ΝΕ.ΔΙ.ΒΙ.Μ , δεσμεύτηκε ότι θα αξιολογηθούν οι προτάσεις μας ώστε σε συνεργασία με την νέα Πρυτανική́ αρχή́ να γίνουν πράξη.»

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα