Δακρυσμένη η Μέγκαν Μαρκλ: Είχα αυτοκτονικές σκέψεις – Απλά δεν ήθελα να ζήσω πια

08.03.2021 / 18:15
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on email
Share on print
covid-test

Μια δακρυσμένη Μέγκαν Μαρκλ αποκάλυψε στη συνέντευξη με την Όπρα ότι σκέφτηκε να αυτοκτονήσει ενώ ήταν έγκυος με τον γιο της Άρτσι, λόγω πίεσης που προήλθε από την βασιλική ζωή και την αντιμετώπιση που είχε από τα βρετανικά ταμπλόιντς.

«Απλώς δεν ήθελα να ζήσω πια», είπε η συναισθηματικά φορτισμένη δούκισσα. Η 39χρονη πρώην ηθοποιός είπε ότι «δεν έβρισκε λύση», δεδομένου του καταιγισμού με αρνητικά δημοσιεύματα και αναφορές σε βάρος της.

“Σηκωνόμουν τα βράδια, και σκεφτόμουν ότι δεν μπορώ να καταλάβω πώς όλα αυτά είχαν πάρει τέτοια τροπή”. Περιέγραψε ότι μίλησε στη μητέρα και στους φίλους της, αναφερόμενη στο Παλάτι. “Μου είπαν Μεγκ, δεν σε προστατεύουν”. Τότε κατάλαβα ότι όλα συνέβαιναν επειδή απλά ανέπνεα” δήλωσε. Στη συνέχεια η Όπρα την ρώτησε αν σκέφτηκε ποτέ να κάνει κακό στον εαυτό της και αν είχε αυτοκτονικές σκέψεις, με την Μαρκλ να απαντά “ναι. Αυτό ήταν ξεκάθαρο. Φοβόμουν να το πω στον σύζυγό μου αλλά τελικά το είπα. Ήξερα ότι αν δεν το έλεγα, πως θα το έκανα. Ήταν μια ξεκάθαρη και πολύ πραγματική συνεχόμενη σκέψη. Θυμάμαι πώς με κράτησε στην αγκαλιά του ο Χάρι” συμπλήρωσε.

Η Μαρκλ είπε ότι πήγε σε ένα ανώτερο μέλος του βασιλικού θεσμού για βοήθεια σε κάποιο σημείο, αλλά έλαβε μόνο απόρριψη.
Μία φορά, τον Ιανουάριο του 2019, ενώ ήταν έγκυος με τον γιο της, η Μαρκλ είπε ότι πήγε σε μια εκδήλωση στο Royal Albert Hall, παρά τις συμβουλές του Χάρι να μην πάει, επειδή φοβόταν τι θα έκανε αν έμενε μόνη της. «Είχα μόλις αυτή τη συνομιλία με τον Χάρι εκείνο το πρωί. Έπρεπε να πάμε σε αυτήν την εκδήλωση και τον θυμάμαι να λέει, «Δεν με πειράζει να μην έρθεις» και αμέσως του είπα «Δεν μπορώ να μείνω μόνη μου».

Όπως ανέφερε έκλαιγε ενώ καθόταν στις βασιλικές θέσεις, ποζάροντας στις φωτογραφίες με ένα χαμόγελο μόλις άναψαν τα φώτα.

«Αν κάνετε μεγέθυνση, μπορείτε να δείτε πόσο σφιχτά κρατά το χέρι μου. Μπορείτε να δείτε τα λευκά των αρθρώσεων μας, γιατί χαμογελάμε και κάνουμε τη δουλειά μας, αλλά και οι δύο προσπαθούμε απλώς να το “κρατηθούμε”» τόνισε.

«Κάθε φορά που εκείνα τα φώτα χαμήλωναν, έκλαιγα απλώς και έπιανε το χέρι μου» συμπλήρωσε.

Την επόμενη μέρα, η 39χρονη είπε ότι πήγε σε ένα ανώτερο μέλος του βασιλικού ιδρύματος για βοήθεια και τη δυνατότητα αναζήτησης επαγγελματικής φροντίδας, αλλά απορρίφθηκε επειδή “δεν θα ήταν καλό για τον θεσμό”.

Επίσης, αποκάλυψε επίσης ότι μέλη της βασιλικής οικογένειας συζήτησαν με τον Πρίγκιπα Χάρι πόσο σκούρ μπορεί να είναι το δέρμα του γιου τους.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα