Δάκης: Οι φίλοι του ξεκαθαρίζουν για την κατάσταση της υγείας του

20.05.2022 / 16:48
ka 69

Αναστάτωση στον καλλιτεχνικό χώρο προκάλεσε η ανάρτηση του Τάκη Σαγιώρ, ο οποίος έγραφε ότι ο Δάκης ζυγίζει 42 κιλά και πως δεν έχει επαφή με το περιβάλλον.

Η Μπέσσυ Αργυράκη, σε τηλεφωνική της επικοινωνία με το «Πρωινό» ανέφερε πως δεν θέλει να πιστέψει ότι ο δημοφιλής τραγουδιστής αντιμετωπίζει τόσο σοβαρό πρόβλημα υγείας.

«Πραγματικά δεν θέλω να το πιστέψω βρε παιδί μου, νομίζω ότι κάτι θα γίνει, ένα θαύμα και θα τον ξαναδούμε να μας τραγουδάει και να μας χαϊδεύει τα αυτιά. Την τελευταία φορά που τον πήρα, κατάλαβα ότι δεν έπρεπε να τον κουράσω ξανά γιατί μου μίλαγε πολύ κουρασμένα. Και μου ‘πε «Μπέσσυ μου σε αφήνω, δεν μπορώ να μιλήσω» και το σεβάστηκα», είπε.

Και πρόσθεσε: «Τεσσεράμισι χρόνια το παλεύει! Δηλαδή στην περιοδεία που είχαμε πάει, το είχε το πρόβλημα, δυσκολευότανε κάποιες φορές αλλά βλέπεις ότι αυτό του έδωσε διάρκεια. Η αγάπη του για το τραγούδι».

Από την πλευρά του, ο στενός του συνεργάτης, Πάνος Δέρβος, άφησε αιχμές για τον Τάκη Σαγιώρ.

«Είναι κατ’ οίκον προστατευόμενος από φίλους και από ό,τι χρειάζεται για να έχει μια σωστή διαβίωση και ασφαλή διαβίωση. Ο κ. Τάκης Σαγιώρ δεν έχει να κάνει άλλη δουλειά στη ζωή του και αναφέρεται γενικά κατά καιρούς σε διάφορους ανθρώπους που πέφτει στην αντίληψή του ότι μπορεί να έχουν κάποιο πρόβλημα και τα μεγαλοποιεί. Και δημιουργεί μια κατάσταση για να ακούγεται το όνομά του προφανώς. Γιατί ο κ. Σαγιώρ, τόσα χρόνια, 22 χρόνια που είμαι με τον Δάκη μαζί, δεν έχει ποτέ πέσει στην αντίληψή μου, να μιλάει μαζί του η να έχει κάποια επαφή μαζί του. Ή να έρθει έστω στα 22 χρόνια σε μια συναυλία μας ή σε ένα μαγαζί που δουλεύουμε. Ποτέ! Επικοινωνεί μόνο με τους ανθρώπους, τους 5-10 ανθρώπους που θέλει να επικοινωνεί».

Στη συνέχεια, σημείωσε: «Είναι σε μια κατάσταση βέβαια, είναι αδύναμος δεν το κρύβουμε αυτό, αλλά τα κιλά δεν τα ξέρουμε ούτε εμείς! Δεν τον ζυγίζουμε, δεν είμαστε σε ζυγαριές, απλώς έχει αδυνατίσει πάρα πολύ. Τηλεόραση δεν ανοίγει, τον κουράζει πολύ η τηλεόραση αυτή την στιγμή και τίποτα λίγο μουσική ακούει και ησυχία. Ούτε του μεταφέρουμε αυτά που γράφονται γιατί θα στεναχωρηθεί πάρα μα πάρα πολύ. Κανένας δεν μπορεί να προβλέψει το πόσο και πότε θα συμβεί κάτι. Τώρα είμαστε σε μια κατάσταση σταθερή».

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα