ΔΑΚΕ /ΠΕ Πάτρας: Για τον αδόκητο χαμό του συναδέλφου Στέφανου Στεφανόπουλου

07.12.2020 / 7:08
ΣΤΕΦΑΝΟΣ-1-scaled

Θλίψη στην εκπαιδευτικη κοινότητα, για τον άδικο και πρόωρο χαμό, στα 57 του χρόνια, του Στέφανου Στεφανόπουλου, Διευθυντή του 1ου Δημοτικού Σχολείου Κάτω Αχαΐας.

Η ΔΑΚΕ/ΠΕ Πάτρας, τον αποχαιρετά: Αγαπητοί συνάδελφοι ,

Αποχαιρετούμε σήμερα λόγω ειδικών συνθηκών από μακριά τον αξέχαστο συνάδελφο και συναγωνιστή μας Στέφανο Στεφανόπουλο, άνθρωπο σεμνό και πολύ αγαπητό σε όλους εμάς καθώς και στην τοπική κοινωνία της Κάτω Αχαΐας .Ήταν άνθρωπος ευγενής ,ειλικρινής  και καθόλου ψεύτικος .Ικανότατος στα καθήκοντα του διευθυντή  με τρομερή ενέργεια και έντονη δραστηριότητα και πέρα από τον τομέα της εκπαίδευσης . Θα μείνει σε όλους μας αξέχαστος ο αγώνας που έκανε για να συγκεντρωθούν οι πόροι για να συμμετάσχει η χορωδία του σχολείου του στο διεθνή διαγωνισμό των σχολείων όπου και σάρωσε τα βραβεία. Στο προσωπικό του πρόβλημα επέδειξε ασυνήθιστο ηρωισμό γιατί αντιμετώπισε τη σοβαρή του ασθένεια με γενναιότητα και υπομονή  χωρίς να παραπονεθεί ποτέ, χωρίς να διαμαρτυρηθεί «γιατί σε εμένα» . Είχε όμως συμπαραστάτη και συνοδοιπόρο μια εξαίρετη και απαράμιλλη σύζυγο η οποία ήταν σε κάθε στιγμή δίπλα του.

Αγαπημένε μας Στέφανε τα βήματά μας πάνω στη γη είναι μετρημένα, έχουν αρχή και τέλος. Τα βήματά μας μες την ψυχή μας όμως ενώ έχουν αρχή δεν έχουν τέλος γιατί μέσα μας υπάρχει ο θεός ,η αιώνια ζωή. Αγαπημένε μας φίλε απ’ όπου πέρασες ,όποιος σε γνώρισε και με όποιον συναναστράφηκες του άφησες μόνο καλή μνήμη. Μας αγαπούσες όλους και σε αγαπούσαμε. Μας σεβόσουν και σε σεβόμασταν. Η παράταξή μας θα στερηθεί έναν ανιδιοτελή συνοδοιπόρο που πάντα τη βοηθούσε με την ενεργό συμμετοχή του χωρίς να ζητήσει ποτέ καμία θέση και κανένα αξίωμα.  Ήσουν αγνός  σαν ένα μεγάλο παιδί και σου ευχόμαστε η παιδική σου ψυχή να είναι πάντοτε σε ευθυμία και χαρά. Ο θεός να αναπαύσει την ψυχή σου εν σκηνές δικαίων , γιατί άφησες σε όλους μας ότι μεγαλύτερο και καλύτερο μπορεί να προσφέρει ένας άνθρωπος στον εαυτόν του, στην οικογένειά του και στην κοινωνία, την καλή και αγαθή του μνήμη.

Καλό σου ταξίδι αγαπητέ και αξέχαστε φίλε ο θεός να αναπαύσει την ψυχή σου μαζί με τους δικαίους και να παρηγορεί τους οικείους σου.

Για τη ΔΑΚΕ /ΠΕ Πάτρας ,

Νίκος Θεοδωρόπουλος

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα