Δ. Καλογερόπουλος: Ο Δήμος Αιγιαλείας διοικείται από τους θεσμικά υπεύθυνους

21.12.2020 / 16:58
kalogeropoulos

Από το γραφείο του Δημάρχου Αιγιαλείας κ. Δημήτρη Καλογερόπουλου, δίνεται στη δημοσιότητα η ακόλουθη δήλωση:

«Διαβάσαμε σε Πατρινή εφημερίδα της Δευτέρας, τις απόψεις τεσσάρων πρώην Δημάρχων Αιγίου και Αιγιαλείας, σχετικά με τις σχέσεις της δημοτικής αρχής και της αντιπολίτευσης, που το τελευταίο διάστημα αναμφισβήτητα περνούν κρίση.

Με όλο μας το σεβασμό στο ρόλο και την ιστορία του καθενός, οφείλουμε να τονίσουμε πως δεν υπάρχει ακυβερνησία στο Δήμο, τα θέματα προωθούνται κανονικά προς υλοποίηση ή επίλυση, χάρη στην άψογη συνεργασία μας με τις αρμόδιες υπηρεσίες και αρχές και τα αποτελέσματα είναι ορατά ακόμα και από τους πιο επιφυλακτικούς συμπολίτες μας. Τα εμπόδια δεν μας πτοούν και αυτό το αποδεικνύουμε καθημερινά.

Αν ανατρέξει κανείς στην ιστορία της τοπικής αυτοδιοίκησης, θα βρει πολλές περιόδους διαφωνιών και κρίσεων μεταξύ δημοτικών αρχών και αντιπολιτευόμενων, όπως και περιόδους καλής συνεργασίας αλλά και… αλλαγές «στρατοπέδων». Στη Δημοκρατία αυτά συμβαίνουν και θα συμβαίνουν. Όλοι μας φυσικά κρινόμαστε εκ του αποτελέσματος από τους δημότες, που απαιτούν από εμάς έργο και σοβαρότητα.

Η δημοτική μας αρχή έχει εξ αρχής δείξει τη διάθεσή της για συνεργατικότητα και εξακολουθεί να την προωθεί ως μέσο επίλυσης των ζητημάτων του δήμου, καλώντας πάντα όλους τους αιρετούς του δημοτικού συμβουλίου να λειτουργούν με ευθύνη και ευσυνειδησία προς τους δημότες, ανεξαρτήτως παράταξης και ιδεολογίας.

Οι απόψεις των τεσσάρων «πρώην» είναι βεβαίως σεβαστές. Θα τους υπενθυμίσουμε πάντως, πως στις αυτοδιοικητικές εκλογές του 2019 ήταν όλοι τους πολιτικοί αντίπαλοι του κ. Καλογερόπουλου, ο οποίος τελικά εξελέγη δήμαρχος και κατά συνέπεια θεσμικός εκπρόσωπος του Δήμου Αιγιαλείας».

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα