Δ.Ε.Ε.Π ΝΔ Αχαϊας: “Επίθεση” στη δημοτική αρχή για την πορεία στην Αθήνα: «Εμφανής η γύμνια τους»

29.01.2022 / 14:20
deepn

Από το γραφείο τύπου της ΔΕΕΠ ΝΔ Αχαΐας με αφορμή την σημερινή επαναστατική πορεία της δημοτικής αρχής στο Σύνταγμα εκδόθηκε η πιο κάτω ανακοίνωση:

«Οι φορείς και οι πολίτες της Πάτρας τους απομόνωσαν. Αντιλήφθηκαν τις προθέσεις, τις αγκυλώσεις και τη στόχευση τους. Η επαναστατική πορεία για την Αθήνα δεν είχε συνοδοιπόρους ούτε όλους αυτούς που τις προηγούμενες ημέρες την προσυπογράφαν. Μεταμφιεσμένη η Δημοτική Αρχή επιχείρησε αλλά δεν τα κατάφερε να εξαπατήσει τους συμπολίτες για να μετακινηθούν στην Αθήνα δήθεν για τη διεκδίκηση των προβλημάτων της πόλης αλλά επί της ουσίας για να τους χρησιμοποιήσει ως προσυγκέντρωση στην εκδήλωση του ΚΚΕ για το χιονιά και τα ακραία καιρικά φαινόμενα στην Πλ. Συντάγματος.

Δήμαρχος, αντιδήμαρχοι παρατρεχάμενοι, αυλικοί, λιγοστοί δημοτικοί υπάλληλοι, μέλη των τομεακών οργανώσεων Αχαΐας – Ηλειας και Αιτωλοακαρνανίας του ΚΚΕ φοιτητές, ετεροδημότες , ακόμη και κάποιοι που βρήκαν την ευκαιρία για αγορές σε παρακείμενο πολυκατάστημα -όλοι μαζί δεν ξεπερνούσαν τα 300 άτομα – ήσαν αυτοί που συνέθεταν το παζλ της χειμερινής εκδρομής στο Σύνταγμα.

Έλειπε ο Λαός της Πόλης. Εμφανής η γύμνια τους αποτέλεσμα της αδιέξοδης τακτικής και των αναχρονιστικών επιλογών τους.

Ήταν τόσο μικρή η ανταπόκριση των συμπολιτών στην εκδρομή τους που την τελευταία ώρα ακύρωσαν και την προγραμματισμένη προσυγκέντρωση στην Πλατεία Ομόνοιας για …. Πορεία (;) μέχρι το Σύνταγμα , προφανώς για να μην γίνει ορατή η γύμνια τους.

Προς τέρψη του Γ Γ της Κ Ε του ΚΚΕ η Δημοτική μας Μπάντα παιάνιζε επαναστατικά τραγούδια με τον Δήμαρχο να καμαρώνει.

ΜΕ πυροτεχνήματα, κομφετί, χαρτοπόλεμο και τρικ χωρίς διάλογο και ουσία δεν δρομολογούνται λύσεις.
Οι πολίτες της Πάτρας έχουν πλέον μνήμη και κρίση.
Καλό Τριώδιο».

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

πρωτοσέλιδα