Δ.Ε.Ε.Π Ν.Δ Αχαϊας: Το «αντίο» στην Ελένη Κατσανιώτη

23.12.2022 / 13:22
grafeia-deep-4-873x432

Με την αναγγελία της αιφνίδιας απώλειας της Ελένης Κατσανιώτη, μητέρας του Υφυπουργού Εξωτερικών – Βουλευτή Αχαΐας Ανδρέα Κατσανιώτη και ιδρυτικού μέλους του τμήματος γυναικών της Τ.Ο. Παντάνασσας από την Δ.Ε.Ε.Π. Ν.Δ. Αχαΐας εκδόθηκε η πιο κάτω ανακοίνωση :

Με αισθήματα θλίψης η Νέα Δημοκρατία αποχαιρετά σήμερα την Ελένη Κατσανιώτη. Μια σπουδαία γυναίκα που αγωνίστηκε υποδειγματικά για τα ιδανικά και τις αξίες μας. Υπήρξε από τα παλαιότερα μέλη του κόμματος και υπηρέτησε την οργάνωση από θέσεις ευθύνης διαδοχικά στα τμήματα γυναικών της Τ.Ο. Παντάνασσας και της Νομαρχιακής Επιτροπής. Δυναμική και οξυδερκής άφησε διακριτά αποτυπώματα με την παρουσία της. Σεμνή, αθόρυβη με την έννοια της διαρκώς για τον συνάνθρωπο δημιούργησε με τον αείμνηστο σύζυγό της Γιάννη μια λαμπρή οικογένεια.
Θα την θυμόμαστε πάντα για το ήθος, την εντιμότητά της και την προσφορά της στη παράταξη. Η ευγένεια της ψυχής της θα λείψει σε όλους μας.
Ο Πρόεδρος Αντώνης Κουνάβης, τα μέλη, οι Τομεάρχες και οι Εθελοντές της Δ.Ε.Ε.Π. Ν.Δ. Αχαΐας εκφράζουν στον γιο της – Υφυπουργό Εξωτερικών Ανδρέα Κατσανιώτη, στην κόρη της Αγγελική και τους υπόλοιπους συγγενείς τα ειλικρινή τους συλλυπητήρια.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

πρωτοσέλιδα