Δ.Ε.Ε.Π. Ν.Δ. Αχαϊας : Χαιρετίζει την εκλογή Συρεγγέλα και συγχαίρει Μαρινάκη

28.11.2023 / 13:50
fa 29

Με ιδιαίτερη ικανοποίηση ο Πρόεδρος Αντώνης Κουνάβης, τα μέλη και οι Τομεάρχες της Διοικούσας Επιτροπής Εκλογικής Περιφέρειας Αχαΐας της Νέας Δημοκρατίας κατά τη διάρκεια της χθεσινής συνεδρίασης της Δ.Ε.Ε.Π. χαιρέτησαν την εκλογή της κυρίας Μαρίας Συρεγγέλα στη θέση του Γραμματέα της Πολιτικής Επιτροπής της Ν.Δ. Η νέα Γραμματέας είναι μια άξια πολιτικός, ένα στέλεχος που έχει υπηρετήσει επιτυχώς την ΟΝΝΕΔ και τη Ν.Δ. από διάφορες θέσεις ευθύνης ενώ εντυπωσιακή είναι η αφοσίωσή της και το πόσο μπορεί να ενώνει. Με την εξαιρετική αυτή επιλογή ο Πρόεδρος της Ν.Δ. και Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης αποδεικνύει έμπρακτα ότι είναι υπέρμαχος της ισότιμης συμμετοχής των γυναικών στην πολιτική.

Ιδιαίτερες ευχαριστίες απηύθυναν κατά τη διάρκεια των τοποθετήσεών τους ο Πρόεδρος και τα μέλη στον απελθόντα Γραμματέα της Π.Ε. και νυν Κυβερνητικό Εκπρόσωπο Παύλο Μαρινάκη. Του αξίζει ο έπαινος όλων μας για την πολύ καλή δουλειά ως Γραμματέας της Π.Ε. ενώ ήταν βασικός συντελεστής της εντυπωσιακής νίκης στις διπλές εθνικές εκλογές. Άφησε το δικό του στίγμα στην οργάνωση την οποία αναζωογόνησε. Μια οργάνωση για όλους δίνοντας την απαραίτητη ώθηση στην κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη να κερδίσει και τις πρόσφατες εκλογές και παράλληλα να υλοποιήσει τις προτάσεις και να υιοθετήσει ακόμα περισσότερες δικαιώνοντας τη ζωή όλων των Ελλήνων. Ο Παύλος Μαρινάκης τίμησε την ιστορία και τις αρχές της οργάνωσης και την παρέδωσε στη νέα Γραμματέα Μαρία Συρεγγέλα ακόμα πιο μαζική ακόμα πιο πολιτική.

Η  Δ.Ε.Ε.Π. Ν.Δ. Αχαΐας σε συνεργασία με τη νέα Γραμματέα της Πολιτικής μας Επιτροπής Μαρία Συρεγγέλα θα αξιοποιήσουμε όλους τους διαθέσιμους τρόπους επικοινωνίας και επαφής με την κοινωνία παραδοσιακούς και σύγχρονους. Επειδή όμως τα κόμματα δεν είναι μόνο δεξαμενές σκέψης συνεχίζουμε την ανάδειξη ρεαλιστικών και εφαρμόσιμων προτάσεων μέσα από συλλογικές διαδικασίες με τη συμβολή όσο το δυνατόν περισσότερων μελών και φίλων.

Στεκόμαστε δίπλα στην κυβέρνηση και στη νέα Γραμματέα της Πολιτικής Επιτροπής Μαρία Συρεγγέλα. Υποστηρίζουμε το έργο της κυβέρνησης με νηφάλιο λόγο χωρίς κραυγές επενδύοντας στο πολιτικό επιχείρημα,  εξειδικεύοντας τις πρωτοβουλίες της και προβάλλοντας τα αποτελέσματα της δημόσιας πολιτικής της. 

Προχωράμε δυναμικά. Κερδίζουμε το στοίχημα της αποτελεσματικότητας. Αλλάζουμε τον τόπο μας. Κτίζουμε στην Ελλάδα μια νέα εποχή εθνικής αυτοπεποίθησης. 

Η αποτίμηση του εκλογικού αποτελέσματος των αυτοδιοικητικών εκλογών στην Αχαΐα ήταν το πρώτο θέμα στην ημερήσια διάταξη της χθεσινής συνεδρίασης της Δ.Ε.Ε.Π. Αχαΐας. Η εισήγηση του Προέδρου Αντώνη Κουνάβη ψηφίστηκε ομόφωνα και η σχετική έκθεση θα παραδοθεί από τον Πρόεδρο στο γραφείο του Πρωθυπουργού και Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκου Μητσοτάκη και στη Γραμματέα της Πολιτικής Επιτροπής Μαρία Συρεγγέλα.

Άλλες αποφάσεις κατά τη χθεσινή συζήτηση των θεμάτων ήταν :

•             Συγκροτείται ομάδα εργασίας για το σχεδιασμό της οργάνωσης ενόψει των Ευρωεκλογών.

•             Προχωράμε σε συνελεύσεις μελών και στελεχών ώστε να δημιουργηθούν αυτοδιοικητικές παρατάξεις σε Δυτική Αχαΐα, Καλάβρυτα και Ερύμανθο.

•             Υλοποιείται ο οργανωτικός σχεδιασμός και ξεκινούν περιοδείες του Προέδρου και στελεχών σε κάθε δημοτικό διαμέρισμα με στόχο τη συγκρότηση πυρήνων.

•             Η πρωτοχρονιάτικη εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 14 Ιανουαρίου 2024 στις 11:30 το πρωί στον ημιόροφο του ξενοδοχείου «ΑΣΤΗΡ» με ομιλητή που θα ανακοινωθεί σύντομα.

•             Η οργάνωση δεν έχει κρυφούς πόρους. Στηρίζεται στις προσφορές των μελών της. Ξεκινά από την επόμενη βδομάδα Λαχειοφόρος Αγορά για την ενίσχυσή της και η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί στις 14/01.

•             Η πέμπτη κατά σειρά εκστρατεία εγγραφής νέων μελών και ανανέωσης συνδρομών για τη νέα χρονιά  στη Νέα Δημοκρατία ξεκινά στις 15 Ιανουαρίου 2024 και θα διαρκέσει μέχρι τις 15 Μαρτίου 2024.

•             Εκστρατεία αγάπης προετοιμάζεται από τη Δ.Ε.Ε.Π. και τους Τομείς Δράσης για τις ημέρες των Χριστουγέννων σε συνεργασία με όλες της ΔΗΜ.Τ.Ο. σε Πάτρα, Αίγιο, Δυτική Αχαΐα, Καλάβρυτα και Ερύμανθο.

•             Ξεκινούν στις 24 Ιανουαρίου ανά δεκαπενθήμερο εκδηλώσεις διαλόγου στα γραφεία της Δ.Ε.Ε.Π. Ν.Δ. Αχαΐας.

•             Αναδιοργανώνονται οι Τομείς της Οργάνωσης και θα ανακοινωθεί το νέο Οργανόγραμμα.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

πρωτοσέλιδα