Δ.Ε.Ε.Π Αχαϊας: Τίμησε τη μνήμη του αείμνηστου Δημάρχου Παύλου Γιοβά – ΦΩΤΟ

10.07.2022 / 11:11
deep 1

Ενθουσιασμός για την νέα πορεία της Νέας Δημοκρατίας στην Αχαΐα αλλά και συγκίνηση για τον αείμνηστο Δήμαρχο Νωνάκριδας Παύλο Γιοβά χθες το μεσημέρι στην εκδήλωση που διοργάνωσε η Δ.Ε.Ε.Π. Ν.Δ. Αχαΐας στην Ζαρούχλα.

Την αναμνηστική πλακέτα, παρέλαβε ο γιος του Παύλου Γιοβά, Γιώργος.

Ογδόντα και πλέον στελέχη από όλα τα διαμερίσματα του πρώην Δήμου Νωνάκριδας έδωσαν δυναμικό παρόν στην εκδήλωση η οποία έγινε μετά από 47 χρόνια από την τελευταία που είχε πραγματοποιηθεί το 1975 στον ίδιο χώρο , το Δημοτικό Διαμέρισμα της Ζαρούχλας. Μια εκδήλωση εκλογικής ετοιμότητας και συνάμα τιμής στον αείμνηστο Δήμαρχο Νωνάκριδας Παύλο Γιοβά.
Καλωσορίζοντας τα στελέχη της Νέας Δημοκρατίας ο Πρόεδρος της δραστήριας ΔΗΜ.Τ.Ο. Αιγιάλειας Βασίλης Σταθακάρος παρουσίασε το οργανωτικό πλαίσιο δράσεων της Οργάνωσης μέχρι τις εκλογές ενώ επισήμανε ότι η Αιγιάλεια αποτελεί το προπύργιο του αγώνα για την Αχαΐα προσκαλώντας όλους να αγωνιστούν για τα ιδανικά και τις αξίες μας.


Ο Πρόεδρος της Δ.Ε.Ε.Π. Αντώνης Κουνάβης στην ομιλία του αφού ευχαρίστησε όλους για την εντυπωσιακή συμμετοχή τους υπογράμμισε :


«Πριν από λίγες μέρες συμπληρώθηκαν 3 χρόνια όπου οι πολίτες ανέθεσαν , και πάλι , τη διακυβέρνηση της χώρας στη Νέα Δημοκρατία. Αντιμετωπίσαμε επιτυχώς , μεγάλες , απρόσμενες , πολυεπίπεδες κρίσεις. Παρά τις πρωτόγνωρες αντιξοότητες, τιμήσαμε την ψήφο των πολιτών , τηρήσαμε τις προεκλογικές μας δεσμεύσεις και υλοποιήσαμε το πρόγραμμά μας. Στο μέτωπο της οικονομίας , εφαρμόσαμε ένα διαφορετικό και σύγχρονο μείγμα πολιτικής , που εδράζεται σε μια συνετή δημοσιονομική πολιτική , σε μια διορατική εκδοτική στρατηγική , στην υλοποίηση μεταρρυθμίσεων και στην τόνωση των επενδύσεων. Καταφέραμε , με σκληρή και συστηματική προσπάθεια , να κρατήσουμε όρθια την κοινωνία και λειτουργική την οικονομία , καταγράφοντας θετικές εξελίξεις. Όλα τα στελέχη μας στην Αχαΐα με ψυχική ενότητα , πολιτική συνοχή , συναίσθηση της ευθύνης , σεμνότητα και ακμαίο ηθικό θα δώσουν με πίστη στις αξίες και τις αρχές μας τις μεγάλες μάχες που έρχονται οι οποίες θα είναι νικηφόρες».


Στη συνέχεια ο Πρόεδρος της Δ.Ε.Ε.Π. Ν.Δ. Αχαΐας Αντώνης Κουνάβης σκιαγράφησε το ήθος , τις αρετές , την προσωπικότητα και την αλληλεγγύη που επιδείκνυε για τον συνάνθρωπο ο αείμνηστος Δήμαρχος Παύλος Γιοβάς ενώ έκανε εκτενή αναφορά στο έργο του καθώς και την προσφορά του στη Νέα Δημοκρατία.


Χαιρετισμό στην εκδήλωσε απηύθυναν η Βουλευτής Αχαΐας Χριστίνα Αλεξοπούλου , ο αρχηγός της αντιπολίτευσης στο Δήμο Αιγίου και επικεφαλής της Παράταξης «Αιγιάλεια Αύριο» Χρήστος Γούτος και οι Πρόεδροι των Δημοτικών Διαμερισμάτων Αγίας Βαρβάρας Θανάσης Ξυγκάς , Ζαρούχλας Παναγιώτης Ντρίβας , Συλίβαινας Παναγιώτης Κρικέτος , Μεσορούγι Κώστας Παπαγιαννόπουλος και Περιστέρας Γιάννης Κουτρούλης κ.α.


Κλείνοντας την εκδήλωση την οποία συντόνισε η υπεύθυνη εκλογικής ετοιμότητας της ΔΗΜ.Τ.Ο. Αιγιάλειας Κωνσταντίνα Φίλερη ο Πρόεδρος της Δ.Ε.Ε.Π. Ν.Δ. Αχαΐας Αντώνης Κουνάβης ως ελάχιστο δείγμα τιμής και αναγνώρισης της πολυσχιδούς προσφοράς του αείμνηστου Δημάρχου Παύλου Γιοβά απένειμε τιμητική πλακέτα στην οικογένειά του την οποία παρέλαβε ο γιος του – Δημοτικός Σύμβουλος Αιγιάλειας Γιώργος Γιοβάς ο οποίος με τη σειρά του στην αντιφώνησή του ευχαρίστησε τον Πρόεδρο για την τιμητική διάκριση – εκδήλωση και τα παριστάμενα στελέχη της φιλελεύθερης Παράταξης για την αγάπη τους στον αείμνηστο πατέρα του και τη Νέα Δημοκρατία.

ΑΥΡΙΟ ΔΕΥΤΕΡΑ 11 ΙΟΥΛΙΟΥ ΝΕΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΗΝ ΧΑΛΑΝΔΡΙΤΣΑ

Με αδιάκοπο ρυθμό συνεχίζονται οι συγκεντρώσεις εκλογικής ετοιμότητας που διοργανώνει η Διοικούσα
Επιτροπή Εκλογικής Περιφέρειας Αχαΐας της Νέας Δημοκρατίας.
Επόμενος σταθμός σε συνεργασία με την ΔΗΜ.Τ.Ο. Ερυμάνθου την μεθαύριο Δευτέρα 11 Ιουλίου στις 9 το
βράδυ είναι η Χαλανδρίτσα ( καφέ Το Κάτι Άλλο ) όπου θα παραβρεθούν στελέχη της φιλελεύθερης παράταξης από τα δημοτικά διαμερίσματα του πρώην Δήμου Φαρρών.
Κεντρικοί εισηγητές θα είναι ο πρόεδρος της Δ.Ε.Ε.Π. κ. Αντώνης Κουνάβης και ο πρόεδρος της ΔΗΜ.Τ.Ο.
Ερυμάνθου κ. Γιάννης Παπακωνσταντίνου.
Θα ακολουθήσει συζήτηση ενώ προγραμματίζεται και η συγκέντρωση στελεχών από τον πρώην Δήμο Τριταίας
η οποία θα πραγματοποιηθεί το τρίτο δεκαήμερο του Ιουλίου στο Διάσελο.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

πρωτοσέλιδα