Δ.Ε.Ε.Π Αχαϊας: Στηρίζουμε το μεταρρυθμιστικό
έργο της Κυβέρνησης – Επιτυχημένη συγκέντρωση στην Χαλανδρίτσα

12.07.2022 / 14:17
xalandritsa

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε χθες το βράδυ στην Χαλανδρίτσα η συγκέντρωση εκλογικής ετοιμότητας στελεχών της Νέας Δημοκρατίας.
Τα στελέχη καλωσόρισε ο Πρόεδρος της ΔΗΜ.Τ.Ο. Ν.Δ. Ερυμάνθου Γιάννης Παπακωνσταντίνου ο οποίος παρουσίασε το οργανωτικό πλαίσιο δράσης της Οργάνωσης για το επόμενο τρίμηνο σε όλα τα Δημοτικά Διαμερίσματα ενώ μέσα στο προσεχές δεκαπενθήμερο θα πραγματοποιηθεί στο Διάσελο η συγκέντρωση στελεχών από τα 14 Δημοτικά Διαμερίσματα του πρώην Δήμου Τριταίας.


Κεντρικός ομιλητής ήταν ο Πρόεδρος της Δ.Ε.Ε.Π. κ. Αντώνης Κουνάβης ο οποίος υπογράμμισε :
«Το επόμενο διάστημα όλοι εμείς οι εθελοντές , τα μέλη και τα στελέχη της Νέας Δημοκρατίας στην Αχαΐα έχουμε να αντιμετωπίσουμε μια τεράστια πρόκληση.
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης με πρώτη ύλη όλα τα βασικά γνωρίσματα της παράταξής μας τη σύνεση , το μέτρο , τον ορθό λόγο , την ελευθερία , την έμπρακτη αλληλεγγύη , το σεβασμό στην παράδοση , τη δικαίωση όλων των μεγάλων ιστορικών επιλογών μας από την πρώτη μέρα της θητείας του ως πρωθυπουργός έβαλε το πρόταγμα των επόμενων ετών. Θέλει η κυβέρνηση του να κριθεί από τα αποτελέσματα του μεταρρυθμιστικού της έργου και όχι για τις προθέσεις της.


Η Δ.Ε.Ε.Π. Ν.Δ. Αχαΐας αξιοποιεί όλους τους διαθέσιμους τρόπους επικοινωνίας και επαφής με την κοινωνία παραδοσιακούς και σύγχρονους. Επειδή όμως τα κόμματα δεν είναι μόνο δεξαμενές σκέψης συνεχίζουμε την ανάδειξη ρεαλιστικών και εφαρμόσιμων προτάσεων μέσα από συλλογικές διαδικασίες με τη συμβολή όσο το δυνατόν περισσότερων μελών και φίλων. Οι συγκεντρώσεις εκλογικής ετοιμότητας που διοργανώνει η Δ.Ε.Ε.Π. έρχονται να συμβάλλουν στην αναδιάταξη των δυνάμεων μετά την επανεκκίνηση και την απαιτούμενη ετοιμότητα του κομματικού μηχανισμού.
Στεκόμαστε δίπλα στην κυβέρνηση και υπηρετούμε τα ιδανικά και τις αξίες μας. Υποστηρίζουμε το έργο της με νηφάλιο λόγο χωρίς κραυγές επενδύοντας στο πολιτικό επιχείρημα , εξειδικεύοντας τις πρωτοβουλίες της και προβάλλοντας τα αποτελέσματα της δημόσιας πολιτικής της.
Προχωράμε δυναμικά. Κερδίζουμε το στοίχημα της αποτελεσματικότητας. Αλλάζουμε τον τόπο μας. Κτίζουμε στην Ελλάδα μια νέα εποχή εθνικής αυτοπεποίθησης».


Χαιρετισμό στην εκδήλωση απηύθυναν ο Βουλευτής Αχαΐας Άγγελος Τσιγκρής , η Πολιτευτής Έφη Γιαννιά ενώ παραβρέθηκαν ο εκπρόσωπος του Υφυπουργού Εξωτερικών Ανδρέα Κατσανιώτη , Φίλιππος Παπαγεωργίου , ο Πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Αχαΐας Βασίλης Παναγόπουλος , ο Τομεάρχης Ανδρέας Κάτσενος , Πρόεδροι Δημοτικών Διαμερισμάτων , Δημοτικοί και Τοπικοί Σύμβουλοι και στελέχη της φιλελεύθερης παράταξης.

• Ακολούθησε συζήτηση και ο Πρόεδρος της Δ.Ε.Ε.Π. Αντώνης Κουνάβης απάντησε σε ερωτήματα στελεχών.

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΕΚΛΟΓΙΚΗΣ ΕΤΟΙΜΟΤΗΤΑΣ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ

Συνεχίζονται αύριο Τετάρτη 13 Ιουλίου και κάθε Τετάρτη του μήνα ( 20 , 27 ) στα γραφεία της Δ.Ε.Ε.Π. στην Πάτρα στα πλαίσια του Β΄ Κύκλου οι συγκεντρώσεις εκλογικής ετοιμότητας στελεχών από τις συνοικίες της πόλης.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

πρωτοσέλιδα