Δ. Αχαΐα: Έρχεται  μεγάλο γλέντι με δυο ορχήστρες

23.06.2022 / 11:55
kato-axaia-drone-

Ένα πολύ δυνατό γλέντι ετοιμάζεται το Σάββατο 25 Ιουνίου στην Πλατεία της Κ. Αχαϊας από την περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας και την Δημοτική αρχή Δυτικής Αχαΐας που μάλιστα θα παίξουν δυο ορχήστρες, η ορχήστρα Βασίλης Τσιτσάνης και η ορχήστρα Μάρθα Φρίντζηλα.

Η ανακοίνωση της Δημοτικής αρχής: «Αξέχαστη προμηνύεται η βραδιά το Σάββατο 25/6 στην πλατεία Παπαγιαννοπούλου στην Κάτω Αχαΐα. Η ορχήστρα «Βασίλης Τσιτσάνης και Μάρθα Φριντζήλα» θα συναντηθούν με όλους όσους αγαπούν το έργο του μεγάλου συνθέτη σε μια συναυλία υψηλών προδιαγραφών.

Ο Βασίλης Τσιτσάνης διένυσε μια δημιουργική περίοδο 45 ετών συνεχούς παρουσίας στο πάλκο πλαισιωμένος μέχρι το τέλος της ζωής του από ταλαντούχους μουσικούς, καλύπτοντας τη βαθιά ανάγκη του να επικοινωνήσει με το κοινό και να εμπνευστεί από αυτό. Αυτήν ακριβώς την προσήλωση του Τσιτσάνη στη σωστή παρουσίαση των τραγουδιών του υπηρετεί αυτή η Ορχήστρα.

Η πρώτη παρουσίαση της Ορχήστρας Βασίλης Τσιτσάνης έγινε στις αρχές Δεκεμβρίου 2018 στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών και σημείωσε τεράστια επιτυχία. Ακολούθησαν επόμενες εμφανίσεις της ορχήστρας που κέρδισαν την επιδοκιμασία κριτικών και κοινού. Η Ορχήστρα Βασίλης Τσιτσάνης ιδρύθηκε το 2018 από την οικογένεια του κορυφαίου δημιουργού και τη SEED POINT.

Η συναυλία του Σαββάτου, που θα ξεκινήσει στις 9.30 το βράδυ, οργανώνεται από την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας με τη συνδρομή του Δήμου Δυτικής Αχαΐας”.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα