Παρασκευή, 9.12.2022, 12:52 πμ

Create yourself Create your buddy- Σεμινάριο Νέων 18-26 ετών

06.10.2020 / 11:12
KALLASD

Σας ενημερώνουμε ότι το Κέντρο Πρόληψης των Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας Αχαΐας, «Καλλίπολις», διοργανώνει Σεμινάριο Νέων (18-25 ετών) για τις Διαπροσωπικές Σχέσεις με τίτλο «Create Yourself, Create Your Buddy».

Στο Σεμινάριο μπορούν να συμμετέχουν όσοι νέοι επιθυμούν να αλληλεπιδράσουν με συνομηλίκους τους και να εκφραστούν μέσα από δημιουργικούς τρόπους για θέματα όπως η φιλία, η ενίσχυση της επικοινωνίας, η διαχείριση του θυμού, η επίλυση σύγκρουσης και η εικόνα του εαυτού. Στόχος του σεμιναρίου είναι η ενίσχυση της προσωπικής ανάπτυξης και ενδυνάμωσης των δεξιοτήτων των νέων.

Το Σεμινάριο θα έχει διάρκεια 6 δίωρες συναντήσεις που θα πραγματοποιηθούν από την Τρίτη 3 Νοεμβρίου και κάθε Τρίτη έως και 8 Δεκεμβρίου και ώρες 17:00-19:00, στο χώρο του Κέντρου Πρόληψης (Ν.Ε.Ο. Πατρών-Αθηνών 35, 1ος όροφος),

Εμψυχωτές και Εκπαιδευτές του σεμιναρίου θα είναι επιστημονικά στελέχη του Κέντρου Πρόληψης «Καλλίπολις» με εμπειρία στην εμψύχωση νέων.

Οι ενδιαφερόμενοι, μπορούν να επικοινωνήσουν τηλεφωνικά για πληροφορίες με την κα Γιώτα Γεωργοπούλου ή την κα Ελένη Κουρλέση, Στελέχη του Κέντρου Πρόληψης στα τηλ. 2610-226948 και 2610 623290.

Για δήλωση συμμετοχής στο σεμινάριο Νέων παρακαλούμε να συμπληρώστε την φόρμα στον ακόλουθο σύνδεσμο: https://kpachaia.gr/seminario-neon/ 

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα