Χριστουγεννιάτικο Ξεφάντωμα!

11.12.2023 / 7:02
C01-24

Τα Χριστούγεννα απέχουν πια μόλις λίγες ημέρες, με την αντίστροφη μέτρηση για την αγαπημένη αυτή περίοδο του χρόνου, να έχει ξεκινήσει εδώ και καιρό! Είναι πια γεγονός ότι και αρκετοί Πατρινοί στολίζουν το σπίτι τους ήδη από τα μέσα Νοέμβρη, προκειμένου να μπουν σε Χριστουγεννιάτικους ρυθμούς και να νιώσουν το κλίμα των ιερών αυτών ημερών.

Εκείνοι που λατρεύουν λίγο περισσότερο τα Χριστούγεννα είναι φυσικά τα παιδιά, καθώς αποτελεί συνήθως ένα διάστημα κατά το οποίο λαμβάνουν δώρα, απολαμβάνουν αγαπημένα γλυκά, περνούν χρόνο με συγγενείς και φίλους και παίρνουν ένα «μικρό» δεκαπενθήμερο διάλειμμα από το σχολείο.

Φέτος λοιπόν, τα παιδιά της Πάτρας θα έχουν έναν ακόμη λόγο να ανυπομονούν για τα Χριστούγεννα και τις γιορτές. Όχι, δεν μιλάμε για ένα ακόμη δώρο, αλλά για κάτι πολύ περισσότερο: Μια διασκεδαστική εμπειρία που θα τους μείνει αξέχαστη. Ο λόγος για «Τα γενέθλια του Aϊ Βασίλη» στο θέατρο Πάνθεον!

Ποιο παιδί άραγε δεν λατρεύει τον Άγιο Βασίλη και δεν ανυπομονεί να έρθει η στιγμή που θα του φέρει το πολυπόθητο δώρο του; Φέτος, θα έχουν την ευκαιρία να τον «συναντήσουν» και  μέσα από μια μοναδική χριστουγεννιάτικη περιπέτεια.

Σε αυτό το χριστουγεννιάτικο ξεφάντωμα, οι μικροί μας φίλοι θα έχουν την ευκαιρία μέσα από την δράση, τις διάφορες κωμικές καταστάσεις, τη μουσική, τα τραγούδια και φυσικά το χριστουγεννιάτικο διάκοσμο, να ζήσουν μοναδικές στιγμές που θα κάνουν τα φετινά Χριστούγεννα να τους μείνουν αξέχαστα.  Μέσα από τον κόσμο του παραμυθιού, τους δίνεται η ευκαιρία να ανακαλύψουν αξίες όπως η αγάπη, η ελπίδα, η φιλία, η ειρήνη και η οικολογική συνείδηση!

Όλα αυτά θα συμβούν στο θέατρο Πάνθεον την Κυριακή 10 Δεκεμβρίου, στις 11:30 και στις 17:30!

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

πρωτοσέλιδα