Χριστούγεννα με sms στο 13033, τι θα γίνει με τις μετακινήσεις στον ίδιο νομό, αλλαγή ωραρίου στη νυχτερινή απαγόρευση

08.12.2020 / 11:00
xristougenna_koronoios_sms

Ανοιχτό το ενδεχόμενο για αλλαγή ωραρίου απαγόρευσης τις ημέρες των γιορτών αφήνει η κυβέρνηση. Τι θα ισχύσει για μετακινήσεις στον ίδιο νομό, εξακολουθεί να παραμένει το sms στο 13033.

Μέχρι τέλος της εβδομάδας αναμένονται οι ανακοινώσεις για άνοιγμα του λιανεμπορίου, ενόψει των Χριστουγέννων αλλά και τις μετακινήσεις.

Μιλώντας στον ANT1, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας, τόνισε ότι θα αξακολουθεί να υφίσταται το sms στο 13033, ενώ με το άνοιγμα του λιανεμπορίου, θα χρειαστεί να γίνει προσαρμογή στο ωράριο και στη νυχτερινή απαγόρευση, προκειμένου τόσο οι καταστηματάρχες όσο και οι πελάτες να μπορούν να επιστρέψουν σπίτι τους.

Οσον αφορά τις μετακινήσεις τις γιορτές, ανέφερε ότι δεν θα επιτρέπονται οι μετακινήσεις στα εξοχικά σπίτια, ενώ για 4 ημέρες, δηλαδή παραμονή, ανήμερα και Χριστούγεννα Πρωτοχρονιάς, θα επιτρέπονται οι μετακινήσεις στον ίδιο νομό προκειμένου οι πολίτες να βρεθούν με την οικογένειά τους.

Φυσικά, ολα αυτά με την προϋπόθεση ότι το γιορτινό τραπέζι, θα περιλαμβάνει έως και 9 άτομα.

Τέλος τόνισε ότι εξετάζεται η μετακίνηση από νομό σε νομό, μόνο κατεξαίρεση, για φοιτητές που χρειάζεται να βρεθούν με τις οικογένειές τους.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα