Χρήστος Πλαΐνης: «Στο σπίτι δεν βλέπω τις Άγριες Μέλισσες»

01.07.2021 / 15:06
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on email
Share on print
plainis-2

Άφωνους μας άφησε ο Χρήστος Πλαΐνης με την αποκάλυψη που έκανε σήμερα για τις Άγριες Μέλισσες. Ο ηθοποιός που ενσαρκώνει τον ρόλο του Τόλια ήταν σήμερα καλεσμένος στη Φωλιά των Κου Κου και μεταξύ άλλων, σημείωσε ότι έχει εμπιστοσύνη στην σκηνοθέτη της σειράς εποχής και στους σεναριογράφους. Παράλληλα, ανέφερε τους λόγους που δεν βλέπει τον εαυτό του στην τηλεόραση.

«Μου αρέσει να κλείνω τους κύκλους οπότε δεν θα ήθελα, αν συνέχιζε η σειρά, να μην είμαι. Από τη στιγμή που έχει αποφασιστεί οι Άγριες Μέλισσες να πάνε για τρίτη χρονιά, έχουμε απόλυτη εμπιστοσύνη στον σκηνοθέτη και τους σεναριογράφους μας και ήταν πολύ ευχάριστο» είπε και συνέχισε:

«Στο σπίτι δεν τις βλέπω τις Άγριες Μέλισσες. Την πρώτη χρονιά που ήταν αργά κοιμόμουν, δεν έβλεπα τίποτα γιατί έπρεπε να ξυπνάω πολύ νωρίς. Την δεύτερη χρονιά, πάλι, δεν έβλεπα». Στη συνέχεια, έλαβε πλήθος ερωτήσεων από το πάνελ και η αντίδρασή του ήταν επική: «Συγνώμη, τώρα, να πω κάτι… Νιώθω ότι με κοιτάτε σαν ούφο. Ισχύει; Γιατί βλέπω μια απορία στα μάτια τεσσάρων ανθρώπων, να με κοιτάνε και να λένε τι κάνει αυτός ο τύπος».

«Όταν βλέπεις μπροστά σου κάτι το οποίο είναι διαφορετικό προσπαθείς να το προσεγγίσεις και να το καταλάβεις λίγο καλύτερα. Με αυτή την έννοια» διευκρίνισε η Κατερίνα Καραβάτου για να εισπράξει το χαμόγελο και την αποδοχή του καλεσμένου της.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα