Χρήστος Πατούχας: Καλό δρόμο Ανδρέα

18.07.2023 / 11:55
347642319_679205394247826_863381736287363428_n

Ο δημοτικός σύμβουλος του Δήμου Πατρέων Χρήστος Πατούχας αποχαιρετώντας τον Ανδρέα Αντωνόπουλο αναφέρει σε δήλωσή του τα εξής:

Καλό δρόμο Ανδρέα. Και είμαι σίγουρος Ανδρέα, ότι αν υπήρχε δρόμος εκεί που βρίσκεσαι τώρα, θα τον βάδιζες με τον ίδιο τρόπο που έμαθες. Ολόρθος, περήφανος, μόνιμα χαμογελαστός, με την καλοσύνη και την καλή σου διάθεση να ξεχειλίζει, με το κουράγιο και την δύναμη σου να τα μοιράζεις απλόχερα στους γύρω σου, να είσαι ο αισιόδοξος και ο σίγουρος για την ασφάλεια της πορείας, ήξερες πολύ καλά πόσο η πορεία προς το δίκιο και το κοινό καλό, είναι ζυμωμένη με το αίμα των αμέτρητων θυσιών, με την ανιδιοτέλεια και την από καρδιάς δράση χιλιάδων ανθρώπων, ανδρών, γυναικών, νέων, με την αποκοτιά και την αποφασιστικότητα που σε οπλίζει η εμπειρία των λαϊκών αγώνων.

Ανδρέα πλέον όλοι αυτό λένε: Ότι δεν είχες εχθρούς. Είχες μόνο αντιπάλους και φίλους. Γιατί αυτό ταιριάζει στον λαϊκό αγωνιστή, αυτό ταιριάζει στον γνήσιο λαϊκό ηγέτη. Με επιτυχία απόλυτη ενσάρκωσες και ανταποκρίθηκες σε αυτούς τους ρόλους. Σου το αναγνωρίζει ήδη η κοινωνία μας και η ιστορία.

Προφανώς γνωριζόμαστε δεκαετίες. Και δεν μπορώ να θυμηθώ, ούτε μία στιγμή έντασης μεταξύ μας. Σε αποχαιρετώ με σεβασμό και τιμή, σου εύχομαι το καλό κατευόδιο με περηφάνεια για την κοινή μας πορεία!

Χρήστος Πατούχας, Δημοτικός Σύμβουλος του Δήμου Πατρέων

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

πρωτοσέλιδα