Χριστίνα Κολέτσα: Υπήρξε φλερτ με τον Κωνσταντίνο Βασάλο;

03.03.2023 / 8:12
christina_koletsa_324863785_1191595848115936_8232325841150711961_n

Η Χριστίνα Κολέτσα μίλησε για όλα σε πρόσφατη συνέντευξή της και αναφέρθηκε και στον Κωνσταντίνο Βασάλο.Οι δυο τους συμμετείχαν στο ριάλιτι Asia Express και πολλά είχαν γραφτεί για τη μεταξύ τους σχέση. Ποια είναι όμως η αλήθεια; Και τι απαντά η τραγουδίστρια;

Είσαι από τις γυναίκες που παραδέχονται τις πλαστικές επεμβάσεις τους;

Είμαι υπέρ των πλαστικών επεμβάσεων, δεν είμαι όμως υπέρ της υπερβολής και της παραμόρφωσης. Στο παρελθόν έχω κάνει πλαστική επέμβαση, αλλά δεν θα σου αποκαλύψω πού. Θέλω να νιώθω καλά με το σώμα μου και την εμφάνιση μου.

Έχεις χρειαστεί τη βοήθεια ψυχολόγου για να ξεπεράσεις κάποιο πρόβλημά σου;

Ναι φυσικά. Χρειάστηκα τη βοήθεια ψυχολόγου για να εξελιχθώ πνευματικά. Για να βρω τον εαυτό μου. Ήθελα να κάνω ένα καλό σκάψιμο μέσα μου. Έχω κάνει πάνω από πέντε χρόνια ψυχοθεραπεία και αυτόν το καιρό κάνω ψυχανάλυση.

Υπήρξε κάποιος άντρας που σου πρότεινε να παρατήσεις το τραγούδι και να τον ακολουθήσεις; Δηλαδή να σου εξασφάλιζε μια άνετη ζωή για πάντα ώστε να μην έχεις ανάγκη να εργάζεσαι στη νύχτα;

Ναι μου έχει γίνει στο παρελθόν τέτοια πρόταση από έναν σύντροφό μου. Έπεσε σε τοίχο όμως κανονικότατα. Είμαι τόσο ανεξάρτητη από τη φύση μου που όσα λεφτά και να μου έδινε δεν θα άφηνα ποτέ τη δουλειά μου και γενικά δεν θα ήθελα ποτέ στη ζωή μου να εξαρτώμαι από έναν άνδρα.

Είσαι ερωτευμένη αυτόν τον καιρό;

Όχι δεν είμαι ερωτευμένη. Αυτόν τον καιρό με ενδιαφέρει να είμαι καλά με τον εαυτό μου πρώτα απ’ όλα. Πιστεύω ότι στη φάση μου που είμαι αν έρθει κάποιος έρωτας θα με αποσυντονίσει και δεν το έχω ανάγκη αυτό καθόλου. Καλύτερα να μου συμβεί αργότερα, πάντως όχι τώρα.

Τελικά με τον Κωνσταντίνο Βασάλο υπήρξε φλερτ;

Είναι πολύ κουραστικό όλο αυτό. Δημιουργήθηκε από το πουθενά. Δεν υπήρχε τίποτα απολύτως ποτέ μεταξύ μας. Δεν θέλω να απαντώ λοιπόν σε κάτι που δεν ισχύει. Το να ασχολείται κάποιος τόσο πολύ με την προσωπική ζωή κάποιου δεν μου βγάζει υγεία, είπε η Χριστίνα Κολέτσα στο Λοιπόν.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα