Χριστίνα Μπόμπα: Οι δυσκολίες μετά τη γέννα

30.12.2022 / 16:50
xristina_mpompa_katagogi_ipsos_ilikia1

Η Χριστίνα Μπόμπα παραχώρησε μια αποκαλυπτική συνέντευξη στο περιοδικό Hello και στον δημοσιογράφο, Σάββα Μπίτζα.

Η ίδια μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στις δυσκολίες που αντιμετώπισε μετά τη γέννα, ενώ δήλωσε ότι χαίρεται όταν πηγαίνει ο κόσμος και της μιλάει.

Όταν γέννησες τις κόρες σου, προβληματίστηκες; Θέλησες να ξαναμπείς στο πρόγραμμα και στη γυμναστική σου;

Τους πρώτους δύο μήνες, όπως ανέφερα, δεν ήξερα τι σκεφτόμουν και τι ένιωθα. Πολλές γυναίκες έρχονται αντιμέτωπες με την επιλόχεια κατάθλιψη. Εγώ δεν είχα επιλόχεια κατάθλιψη, είχα τα baby blues μου, και δεν πίεσα τον εαυτό μου. Για ένα χρόνο και κάτι, έλεγα ότι δεν ήμουν ακόμη έτοιμη, ήθελα να καθίσω με τα παιδιά μου. Όταν πέρασε αυτό το διάστημα, αποφάσισα να ξαναξεκινήσω γυμναστική, όχι για το σώμα μου, αλλά για την ψυχολογία μου. Τώρα κάνω και γυμναστική και διατροφή επειδή θέλω.

Πώς βιώνεις όλο αυτό το publicity που σε ακολουθεί;

Θεωρώ πως είμαι ευλογημένη που το έχω. Αν δεν σου αρέσει, δεν το κάνεις. Αν δεν θέλεις να σου μιλά ο κόσμος, δεν προβάλλεις τον εαυτό σου. Εμένα μου αρέσει όταν έρχεται ο κόσμος και μου λέει: «Είδα αυτό». «Τι κάνουν τα παιδιά;». «Σε ξέρω». «Να βγάλουμε μια φωτό;». Αισθάνομαι πολύ όμορφα.

Υπάρχουν στιγμές που νοσταλγείς την περίοδο κατά την οποία δεν γινόσουν θέμα;

Ίσως παλαιότερα, όταν με επηρέαζε η αρνητική κριτική, αλλά τώρα όχι. Είμαστε τυχεροί που έχουμε τόσο κόσμο να μας αγαπά.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα