Χριστίνα Αλεξοπούλου στο INTECMED: Στοίχημά μας η ανάπτυξη της Αχαΐας

26.05.2023 / 14:21
Αλεξοπούλου- INTECMED.1

H βουλευτής Αχαΐας της Νέας Δημοκρατίας κα Χριστίνα Αλεξοπούλου, επισκέφθηκε το INTECMED, που φιλοξενείται στο Συνεδριακό Κέντρο του ΟΛΠΑ και παρακολούθησε τις εργασίες του, που αποτελούν σημείο αναφοράς για την καινοτομία και τη μεταφορά τεχνογνωσίας στις χώρες της Μεσογείου.

Η συνάντηση για το έργο του προγράμματος INTECMED, στην οποία συμμετέχουν η Ελλάδα, η Τυνησία, η Ισπανία και η Αίγυπτος έχει ιδιαίτερη σημασία για την Αχαΐα, γιατί τόσο οι φορείς, όσο και οι επιχειρηματικές ιδέες που θα κατατεθούν, αξιολογούνται για να λάβουν οικονομική ενίσχυση υλοποίησης των σχεδιασμών τους.

Η κα Αλεξοπούλου συνεχάρη τους διοργανωτές της συνάντησης, η οποία αποτελεί συνέχεια του PATRAS IQ, το Επιμελητήριο Αχαΐας και το Πανεπιστήμιο Πατρών, για την πρωτοβουλία τους που αφορά στην εξωστρέφεια και στην ανάπτυξη της Αχαΐας. «Αυτό αποτελεί και το δικό μου, προσωπικό στοίχημα με στόχο τις νέες και καλά αμειβόμενες θέσεις εργασίας, για το αναπτυξιακό μέλλον της περιοχής μας», δήλωσε η Αχαιή βουλευτής. Η κα Αλεξοπούλου άλλωστε έχει εργαστεί συστηματικά επί τέσσερα χρόνια στον τομέα αυτό, με σημαντικότερη παρέμβαση, τη διοργάνωση συνάντησης εργασίας στην Πάτρα, πρέσβεων χωρών της Ευρωπαϊκής Ένωσης, με επιχειρηματίες, εκπροσώπους νεοφυών επιχειρήσεων, το Επιμελητήριο Αχαΐας, την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας και το Πανεπιστήμιο Πατρών.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

πρωτοσέλιδα