Χριστίνα Αλεξοπούλου: Mε την WomenAct προσκεκλημένη του Αμερικανού Πρέσβη-ΦΩΤΟ

30.07.2021 / 10:18
Δεξίωση Πρεσβείας ΗΠΑ-8195

Στη δεξίωση που παρέθεσε ο Πρέσβης των Ηνωμένων Πολιτειών, κος  Τζέφρυ Πάιατ, προς τιμήν της Αντικυβερνήτη της Πολιτείας της Καλιφόρνια κυρίας Eleni Kounalakis, παρευρέθηκε η Βουλευτής Αχαΐας της Νέας Δημοκρατίας κα. Χριστίνα Αλεξοπούλου.

Η επίσημη προσκεκλημένη, κα Kounalakis, είναι η πρώτη γυναίκα εκλεγμένη στο αξίωμα του Αντικυβερνήτη και η πιο υψηλά ιστάμενη Ελληνοαμερικανίδα πολιτικός στις Ηνωμένες Πολιτείες. Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους η Υπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων κα. Νίκη Κεραμέως και οι υφυπουργοί Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, κυρίες Δόμνα Μιχαηλίδου και Μαρία Συρεγγέλα.

Η δεξίωση έλαβε χώρα στην οικία του Αμερικανού Πρέσβη, με συνδιοργανώτρια την WomenAct, την οργάνωση που ως κύριο στόχο έχει την ενδυνάμωση των γυναικών και την ενεργό τους συμμετοχή, σε θέσεις ηγεσίας και ευθύνης στη δημόσια σφαίρα.

Ο Αμερικανός Πρέσβης, σημαντικός υποστηρικτής της οργάνωσης, δήλωσε εξαιρετικά υπερήφανος για την συνεργασία της Πρεσβείας με την WomenAct, ενώ εξέφρασε προς την κα. Αλεξοπούλου και προς την κα. Μαίη Ζαννή, συνιδρύτρια της οργάνωσης, την ιδιαίτερη ικανοποίησή του για την επικείμενη διεύρυνση του δικτύου της οργάνωσης και στην Πάτρα.

            Η κα. Αλεξοπούλου, εξήρε το έργο της WomenAct και την προσπάθεια για την αντιμετώπιση της ελλιπούς εκπροσώπησης των γυναικών στο δημόσιο βίο και στα κέντρα λήψης των αποφάσεων.

“Πρόκειται για ένα πολύ δυναμικό δίκτυο και είναι μεγάλη μου χαρά και τιμή να μπορώ να συνεισφέρω για την εδραίωσή του και στην Αχαΐα”, δήλωσε η Βουλευτής.

Χριστίνα Αλεξοπούλου: Mε την WomenAct προσκεκλημένη του Αμερικανού Πρέσβη-ΦΩΤΟ 4
Χριστίνα Αλεξοπούλου: Mε την WomenAct προσκεκλημένη του Αμερικανού Πρέσβη-ΦΩΤΟ 5
Χριστίνα Αλεξοπούλου: Mε την WomenAct προσκεκλημένη του Αμερικανού Πρέσβη-ΦΩΤΟ 6

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα