Χριστίνα Αλεξοπούλου: Λειτουργία ολιγομελών τμημάτων στα σχολεία της Αχαΐας

11.09.2021 / 12:40
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on email
Share on print
Αλεξοπούλου Μακρή

Την ανάγκη της συνέχισης της λειτουργίας ολιγομελών τμημάτων Λυκείων στην Αχαΐα, που δεν εγκρίθηκαν για τη φετινή χρονιά, επεσήμανε σε επικοινωνία της, με την Υφυπουργό Παιδείας και Θρησκευμάτων κα Ζέττα Μακρή και τον Γ. Γραμματέα Α/Βάθμιας, Β/Βάθμιας Εκπαίδευσης και Ειδικής Αγωγής κο Αλέξανδρο Κόπτση, η Βουλευτής Αχαΐας κα Χριστίνα Αλεξοπούλου.

Η Βουλευτής αναφέρθηκε στην αναστολή της λειτουργίας αυτών των τμημάτων σε περιφερειακές σχολικές μονάδες στο Νομό και ανέλυσε τις επιπτώσεις στην κοινότητα και στους ίδιους τους μαθητές.

Η ανάγκη του ανασχεδιασμού του χάρτη των σχολικών μονάδων που επιχειρεί το Υπουργείο είναι σίγουρα επιβεβλημένη και εναρμονισμένη με τις ανάγκες τις κοινωνίας, ωστόσο η χρονική στιγμή και οι ιδιαίτερες συνθήκες που η πανδημία έχει δημιουργήσει, θα μπορούσαν να δικαιολογήσουν κάποιες παρεκκλίσεις στον αρχικό σχεδιασμό, σε συγκεκριμένες περιοχές τόνισε η Βουλευτής.

Η ηγεσία του Υπουργείου διαβεβαίωσε την Βουλευτή ότι τα αιτήματα για την λειτουργία ολιγομελών τμημάτων επανεξετάζονται με την δέουσα προσοχή.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα