Χριστίνα Αλεξοπούλου: «Η αναβάθμιση της ελληνικής αμυντικής βιομηχανίας αποτελεί εθνικό καθήκον»

15.01.2021 / 15:33
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on email
Share on print
Αλεξοπούλου- Στεφανής

Συνάντηση με τον υφυπουργό Εθνικής Άμυνας, κ. Αλκιβιάδη Στεφανή είχε χθες Πέμπτη η Βουλευτής Αχαΐας κα. Χριστίνα Αλεξοπούλου. Η συζήτηση επικεντρώθηκε γύρω από τις ευκαιρίες ανάπτυξης του εργοστασίου των  Ελληνικών Αμυντικών Συστημάτων στο Αίγιο με προεξάρχουσα την ανάθεση παραγωγής του εθνικού τυφεκίου σε αυτό.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση:

Με τον τρόπο αυτό εξασφαλίζεται η βιωσιμότητα του εργοστασίου και η διατήρηση και επαύξηση των θέσεων εργασίας, με προσωπικό υψηλής τεχνογνωσίας και ειδίκευσης.

«Η αναβάθμιση της ελληνικής αμυντικής βιομηχανίας αποτελεί εθνικό καθήκον» ανέφερε η Βουλευτής.

«Οι μεθοδικές και συντονισμένες στρατηγικές δράσεις της κυβέρνησης Μητσοτάκη, φέρνουν αποτελέσματα. Ισχυροποιούν την γεωπολιτική θέσης της χώρας και την εδραιώνουν ως πυλώνα ασφάλειας και σταθερότητας στην περιοχή.

Το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας, σε ιδιαίτερα σύντομο χρονικό διάστημα, ανέλαβε σημαντικές πρωτοβουλίες για την ενίσχυση της αποτρεπτικής ικανότητας και του αξιόμαχου των Ενόπλων Δυνάμεων της χώρας ενώ παράλληλα σχεδιάζει τα επόμενά της βήματα για το μέλλον.

Σε αυτό το περιβάλλον, τα Ελληνικά Αμυντικά Συστήματα αναβαθμίζονται σε εθνικής σημασίας στρατηγικό συνεργάτη του Κράτους, αποτελώντας παράλληλα μοχλό οικονομικής ανάπτυξης για τις τοπικές κοινωνίες και την χώρα.»

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα