Χριστίνα Αλεξοπούλου: Άκουσε τα προβλήματα κομμωτών και κουρέων

08.12.2022 / 12:39
Αλεξοπούλου- Σύνδεσμος κομμωτών

Η Βουλευτής Αχαΐας της Νέας Δημοκρατίας κα Χριστίνα Αλεξοπούλου, επισκέφθηκε τα γραφεία του Συνδέσμου Κομμωτών-Κουρέων Ν. Αχαΐας και συναντήθηκε με τον πρόεδρο και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου.

Η Αχαιή Βουλευτής ενημερώθηκε για τα προβλήματα των κομμωτηρίων, καθώς ο κλάδος τους δέχθηκε σοβαρά πλήγματα κατά τη διάρκεια της πανδημίας, με τις επιχειρήσεις τους κλειστές για πολλούς μήνες και δυσκολίες επιστροφής στην κανονικότητα. Έτσι προκύπτει η ανάγκη λήψης περαιτέρω μέτρων υποστήριξης του επαγγέλματός τους.

Ο Πρόεδρος του Συνδέσμου κ. Κωνσταντίνος Τσικριλής και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου των Κομμωτών, εξήγησαν στην κα Αλεξοπούλου τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν στην απασχόληση των εργαζομένων, το μεγάλο πρόβλημα της ανεξέλεγκτης παράνομης εργασίας και τις συνέπειες της ενεργειακής κρίσης που απειλεί τη βιωσιμότητα των επιχειρήσεών τους. Αυτό έχει δυσάρεστες συνέπειες στις θέσεις απασχόλησης του κλάδου.

Η κα Αλεξοπούλου και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Συνδέσμου Κομμωτών-Κουρέων Ν. Αχαΐας συμφώνησαν να βρίσκονται σε συνεχή επικοινωνία για την προώθηση σε κυβερνητικό επίπεδο των ζητημάτων που αντιμετωπίζουν, με σκοπό τη δρομολόγηση των αναγκαίων παρεμβάσεων.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα