Χριστίνα Αλεξανιάν: Το συγκινητικό μήνυμα στον γιατρό της Κοσμά Ηλιάδη

01.08.2021 / 14:05
alekanian

Μία σοβαρή -όπως φαίνεται από τα γραφόμενά της- περιπέτεια υγείας πέρασε η ηθοποιός Χριστίνα Αλεξανιάν η οποία ανάρτησε ένα μήνυμα που αρχικά ανησύχησε αλλά αργότερα καθησύχασε τους διαδικτυακούς της φίλους.
Η ηθοποιός μάλιστα με το μήνυμά της ανέβασε και μία φωτογραφία της μέσα από το νοσοκομείο μαζί με τον γιατρό που τη βοήθησε να ξεπεράσει το πρόβλημα υγείας που της παρουσιάστηκε, ο οποίος όπως τόνισε στο μήνυμά της της έδωσε ξανά πίσω τη ζωή.
Η ειδικότητά του θωρακοχειρουργός και προφανώς η Χριστίνα Αλεξανιάν υποβλήθηκε και σε χειρουργείο, χωρίς βέβαια να αποκαλύπτει περισσότερες λεπτομέρειες.
Η ηθοποιός έγραψε συγκεκριμένα στο μήνυμά της στο Instagram:
“Πόσο ευγνώμων είμαι σε αυτόν τον άνθρωπο! Ο Θωρακοχειρουργός Κοσμάς Ηλιάδης, με τα μαγικά του χέρια, μου ξαναέδωσε πίσω τη ζωή! Αυτός και η άπαιχτη ομάδα του, μου ξανά έδωσαν πίσω το πιο μεγάλο χαμόγελο! Όταν τα εμπόδια μοιάζουν ανυπέρβλητα, αλλά το θαύμα σου χαρίζεται για να ξανά πιστέψεις με όλο σου το είναι!”.
Γεμάτη ευγνωμοσύνη όπως λέει, η Χριστίνα Αλεξανιάν κοιτάει και πάλι κατάματα τη ζωή και προχωράει, αφήνοντας πίσω της αυτή την περιπέτεια. Φυσικά, μετά από τη συγκεκριμένη ανάρτηση, όλοι οι διαδικτυακοί της φίλοι έσπευσαν να της ευχηθούν να είναι “σιδερένια” και όπως καταλαβαίνει κανείς, τα μηνύματα και οι ευχές έπεφταν… βροχή!

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα