Παρασκευή, 21.01.2022, 11:07 μμ

Χρ. Τριαντόπουλος στον Max Fm: «Άμεση στήριξη μετά την καταγραφή των ζημιών» – Ηχητικό

29.11.2021 / 10:35
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on email
Share on print
triantopolos13-ink (1)

«Με εντολή του Πρωθυπουργού βρισκόμαστε σήμερα στη Δυτική Ελλάδα, τη Δυτική Αχαΐα και περιοχές της Ηλείας που επλήγησαν από την έντονη βροχόπτωση. Από σήμερα, Δήμοι, Περιφέρεια και Υπουργεία, καταγράφουμε τις ζημιές, σε καλλιεργήσιμες εκτάσεις, θερμοκήπια, κατοικημένες περιοχές και υποδομές. Όταν ολοκληρωθούν οι αυτοψίες και οι καταγραφές και σε συνεργασία με όλους τους συναρμόδιους φορείς θα στηρίξουμε τους πολίτες. Θα ενεργοποιήσουμε άμεσα  τα εργαλεία, όπως αυτό της κρατικής αρωγής», δήλωσε στον Max Fm Πάτρας 93,4 και στον Αλέξανδρο Κογκόλη, ο Υφυπουργός στον Πρωθυπουργός, αρμόδιος για Θέματα Κρατικής Αρωγής και Αποκατάστασης από Φυσικές Καταστροφές, Χρήστος Τριαντόπουλος. 

«Μιλάμε για ένα πακέτο στήριξης και αποκατάστασης των ζημιών, όπως αυτό της στήριξης των κλάδων, πολιτών και νοικοκυριών, που χτυπήθηκαν και από τις καταστροφικές πυρκαγιές του καλοκαιριού, ενώ συμπεριλαμβάνει και μεγάλα έργα αντιπλημμυρικής θωράκισης της περιοχής, καθώς και έργα υποδομών και βελτίωσης των δικτύων», πρόσθεσε ο Υπουργός. 

«Στη Μανωλάδα και στη Βάρδα, μαζί με βουλευτές, τον Περιφερειάρχη, Νεκτάριο Φαρμάκη και τρεις γενικούς γραμματείς (Πολιτικής Προστασίας, Οικονομικής Πολιτικής και Αγροτικής Ανάπτυξης), συνάντησα φορείς και εκπροσώπους της τοπικής αυτοδιοίκησης. Το ίδιο και σε διευρυμένη σύσκεψη στη Δυτική Αχαΐα. Στόχος μας είναι κι εδώ η άμεση και αποτελεσματική στήριξη των πληγέντων», τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Τριαντόπουλος. 

Δείτε επίσης

Τρόμος από τις πλημμύρες και τα ακραία καιρικά φαινόμενα σε Πελόπιο και Πλάτανο δήμου Αρχ. Ολυμπίας

Στην Ηλεία Τριαντόπουλος – Στυλιανίδης – Αυτοψία στις πληγείσες περιοχές

Αχαΐα: Βράχοι έπεσαν πάνω σε αυτοκίνητο – Τρόμαξε η οδηγός

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα