Χρ. Αλεξοπούλου: «Βουλευτές και Τοπική Αυτοδιοίκηση έχουμε τον ίδιο στόχο: την πρόοδο και την ανάπτυξη των δήμων και των χωριών μας»

20.01.2021 / 8:32
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on email
Share on print
Αλεξοπούλου-Πέτσας

Συνάντηση στο Υπουργείο Εσωτερικών με τον Αναπληρωτή Υπουργό Αρμόδιο για Θέματα Αυτοδιοίκησης κ. Στέλιο Πέτσα, είχε η Βουλευτής Αχαΐας κα. Χριστίνα Αλεξοπούλου.

Αφού του ευχήθηκε καλή επιτυχία στα νέα του καθήκοντα, είχε μια ημίωρη συζήτηση μαζί του, κατά την οποία του έθεσε διάφορα ζητήματα που άπτονται των αρμοδιοτήτων του και του μετέφερε αιτήματα και αγωνίες των Αχαιών.

Η κα Αλεξοπούλου και ο κ. Πέτσας, συμφώνησαν πως Βουλευτές και Τοπική Αυτοδιοίκηση έχουν τον ίδιο στόχο: την πρόοδο και την ανάπτυξη των τοπικών κοινωνιών, των δήμων και των χωριών της περιοχής τους. Είναι αναγκαία συνεπώς, η στενή και συνεχής συνεργασία μεταξύ τους.

«Αναφερθήκαμε εκτενώς στο αναπτυξιακό πρόγραμμα ‘Αντώνης Τρίτσης’, ένα πολύτιμο εργαλείο στα χέρια των δήμων, με το οποίο μπορούμε να ωριμάσουμε και να υλοποιήσουμε πρωτοποριακά, πράσινα, καινοτόμα έργα για την περιοχή μας.» ανέφερε η Βουλευτής.

Από την κουβέντα δεν μπορούσε να λείψει και το μείζον θέμα της μεταρρύθμισης του εκλογικού συστήματος στους ΟΤΑ, που δημιούργησε μεγάλα προβλήματα στην λειτουργία δήμων και περιφερειών.

 Ο κ. Πέτσας μετέφερε στη Βουλευτή πως το νέο νομοσχέδιο είναι σε πολύ ώριμο στάδιο και σύντομα θα εισαχθεί στο Υπουργικό Συμβούλιο.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα