Χρ. Αλεξοπούλου : Επίσκεψη στο “Άλμα Ζωής” και συνάντηση με το Διοικητικό Συμβούλιο

28.11.2021 / 13:39
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on email
Share on print
alma

Το Σύλλογο Γυναικών με Καρκίνο Μαστού “Άλμα Ζωής” επισκέφθηκε η Βουλευτής Αχαΐας της Νέας Δημοκρατίας κα Χριστίνα Αλεξοπούλου και είχε συνάντηση με την Πρόεδρο κα Αγγελική Στεφανάκη, την Αντιπρόεδρο κα Νόπη Σάντα και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου κυρίες Χριστίνα Γιούρτη και Γωγώ Μοσχονά.

Η Αχαιή Βουλευτής ενημερώθηκε για το έργο «ΣΥΜΜΑΧΟΙ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ» που υλοποιεί ο Σύλλογος “Άλμα Ζωής” και αφορά την υποστήριξη των γυναικών που πάσχουν από καρκίνο, μέσα από την ολοκληρωμένη εκπαίδευση και ψυχοκοινωνική στήριξη των φροντιστών τους, δηλαδή των ατόμων που καλύπτουν τις ανάγκες του ασθενή. Ένα σημαντικό πρόγραμμα το οποίο στοχεύει στην ενδυνάμωση και την ενίσχυση όλων όσων υπόκεινται σε ψυχολογική πίεση, συναισθηματική φόρτιση, σωματική και οικονομική επιβάρυνση, φροντίζοντας έναν ασθενή με καρκίνο.

Η κα Αλεξοπούλου συνεχάρη τα μέλη του Συλλόγου για αυτές τις καινοτόμες προσπάθειές τους και εξέφρασε τη στήριξή της στη διαρκή εξέλιξη του κοινωνικού τους έργου, που αποτελεί συνέχεια του οράματος της αείμνηστης Λιολιώς Κολυπέρα.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα