Χώρισε η Ιωάννα Παλιοσπύρου

29.05.2024 / 16:36
paliospirou

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου μίλησε στην εκπομπή του Alpha για την αποφυλάκιση της γυναίκας που της έριξε το βιτριόλι και αποκάλυψε τον χωρισμό της.Σε 1.5 χρόνο η γυναίκα που της επιτέθηκε με το καυστικό υγρό, αποφυλακίζεται και αυτό είναι κάτι που έχει συζητηθεί πολύ και έχει απασχολήσει την κοινή γνώμη.

Ανάμεσα σε άλλα, η Ιωάννα Παλιοσπύρου αποκάλυψε και ότι χώρισε. Η ίδια ήταν σε σχέση σχεδόν αμέσως μετά την επίθεση με βιτριόλι και ο τότε σύντροφός της τής στάθηκε πάρα πολύ. Ωστόσο, πλέον, το ζευγάρι αποφάσισε να τραβήξει χωριστούς δρόμους.

«Ναι μπορώ να πω ότι ήμουν αρκετά τυχερή σε αυτό το κομμάτι, που από πολύ νωρίς βρέθηκε κάποιος άνθρωπος που ήταν δίπλα μου και πραγματικά μου έδειξε την αγάπη του και τον έρωτά του, σε μια περίοδο πολύ δύσκολη για εμένα. Δεν μπορούσα να το ευχαριστηθώ και το ζήσω στο 100% όμως ήμουν εκεί. Δεν είναι ακόμα στη ζωή μου αυτός ο άνθρωπος, όχι. Ήρθαν έτσι τα πράγματα που δεν είναι», αποκάλυψε μιλώντας στην εκπομπή.

Θυμίζουμε ότι σε παλαιότερη συνέντευξή της είχε πει: «Με ρωτάτε πολύ συχνά για την ερωτική μου ζωή. Αν είμαι ερωτευμένη, αν είμαι ευτυχισμένη και αν είμαι με κάποιον. Με αφορμή αυτό, θέλω να σας πω δύο σημαντικά πράγματα.

Πρώτον, ότι οι άνθρωποι με αναπηρίες έχουμε μία φυσιολογική ερωτική ζωή. Προφανώς, δεν είμαστε όλοι για όλους. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχουν άνθρωποι και οι σύντροφοι που ταιριάζουν και κουμπώνουν στον καθένα μας. Οπως ένας άνθρωπος χωρίς αναπηρία μπορεί να έχει μία όμορφη ερωτική ζωή, το ίδιο μπορεί να έχει και ένας άνθρωπος με αναπηρία. Οπότε το ίδιο ισχύει και για εμένα».

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

πρωτοσέλιδα