Οδηγοί Ταξί: “Χειρόφρενο” και στην Πάτρα για το φορολογικό

04.12.2023 / 7:09
3789455

Η ανακοίνωσή
Σε σχετική ανακοίνωσή τονίζονται τα εξής: Το Δ.Σ. του Σωματείου μας σε έκτακτη συνεδρίαση που πραγματοποιήθηκε σήμερα Σάββατο 2-12-2023, αποφάσισε τους τρόπους αντίδρασης, κατά τη διάρκεια της απεργίας.

  1. ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ 4-12-2023 και ώρα 11:00 το πρωί θα γίνει ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΣΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΤΗΣ ΟΕΒΕΣΝΑ για το φορολογικό νομοσχέδιο που κατατίθεται στη Βουλή (θα παρευρίσκεται και ο φοροτεχνικός του Σωματείου μας)
  2. ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 5-12-2023 θα γίνει μετάβαση με πούλμαν στην ΑΘΗΝΑ, ΠΛ. ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας που θα πραγματοποιηθεί μαζί με άλλους ελεύθερους επαγγελματίες και την τοπική μας Ομοσπονδία ΟΕΒΕΣΝΑ.

Συνάδελφοι η συμμετοχή όλων κρίνεται απαραίτητη, δεν υπάρχει άλλος δρόμος, πρέπει να αντιδράσουμε δυναμικά στο κατάπτιστο φορολογικό νομοσχέδιο που μας εξαθλιώνει και θα μας οδηγήσει στον αφανισμό.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Τα πούλμαν θα αναχωρήσουν 9 το πρωί από το Παμπελοποννησιακό Στάδιο, επί της οδού Γιάννη Ρίτσου. Οι συνάδελφοι που επιθυμούν να συμμετέχουν, να το δηλώσουν στα μέλη της διοίκησης του Σωματείου. Επίσης οι συνάδελφοι που επιθυμούν να δηλώσουν περιφρούρηση να επικοινωνήσουν με την διοίκηση του Σωματείου.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

πρωτοσέλιδα